Connect with us

Domaće serije

SAZNAJEMO: Stižu UBICE MOG OCA 6! A evo i KADA i na kom kanalu je PREMIJERA!

Sledi konačni OBRAČUN!

Published

on

Ubice mog oca okončale su se velikim finalom prikazanim u nedelju 13. februara ove godine na kanalu Superstar. Scenario za šestu sezonu Nataša Drakulić počela je da priprema još prošle godine, uporedo sa snimanjem petog serijala.

Nakon skoro četiri meseca snimanja nove, šeste sezone serije “Ubice mog oca”, sve se polako privelo kraju i pala je poslednja klapa.

U novoj sezoni, koja će se, kako nezvanično saznajemo, premijerno emitovati na kanalu Superstar od 15. januara vikendom u 21.00, pored već starih i oprobanih glumacama gledaćemo Slavena Došla, Sanju Jovićević Popović, Nikolu Ristanovskog u ulozi Curnaja, Milana Kolaka, Aleksandra Dimitrijevića, Tarika Filipovića, Miloša Vlalukina, Srđana Miletića, Sonju Damjanović, Gorana Jokića, Slobodana Perišić i druge.

Tu su i povratnici poput Ivane Dudić čiji se lik Milanke vraća u novoj sezoni, kao i lik Mine Sovtić.

Jedan lik čija će sigurnost biti ugrožena i život mu visiti o koncu je inspektor Mirko, koga tumači Marko Janketić. Iako je Aleksandar, kao i prethodne dve sezone, na kraju ponovo u životnoj opasnosti, ta će sudbina zadesiti i Mirka.

Sezona ima 12 epizoda, a glavna linija priče je direktno suočavanje Aleksandra sa Curnajem, ubicom njegovog oca Mileta. Centralna tema serijala je teška bolest zavisnosti – kocka koja uništava ne samo zavisnika već njegovu porodicu i ljude koji ga vole…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement