Connect with us

Bioskop

SLUGA 2: Otkrivamo SVE o nastavku filma! Miloš Biković PONOVO putuje u PROŠLOST! Ali nije SAM! A evo i KAD je PREMIJERA!

Griša pred novim izazovima!

Published

on

Sluga 2

Najpopularniji i najgledaniji ruski film svih vremena, “Sluga”, sa našim a svetskim Milošem Bikovićem u glavnoj ulozi, kao što je poznato, dobio je nastavak. Ovu informaciju zvanično je potvrdio reditelj Klim Šipenko.

Prema zvaničnim podacima ruskog sajta Kinopoisk.ru budžet filma iznosi 500.000 rubalja, iliti približno 7 miliona američkih dolara, dok je u marketing uloženo još dva miliona, čime je Sluga 2 nadmašio budžet prvog dela.

Iako su sve informacije o filmu dugo držane u tajnosti, konačno su se pojavili sinopsis filma, ali i datum premijere u Rusiji. Ruska premijera je zakazana za 21. decembar 2023, a nakon toga film će stići i u Srbiju.

Kada je reč o radnji filma u nastavku, Miloš Biković je izjavio da će nas i u drugom delu sačekati smeh i dobra komedija, a ovaj film je, u izjavi za tamošnje medije, ocenio kao dobar podstrek za rusku kinematografiju.

Kako otkrivaju ruski portali, radnja filma u drugom delu bavi se razmaženom bogatašicom Katjom, kojoj će Griša (Miloš Biković) na njemu dobro poznat način pomoći da se izleči od „boljki“ od kojih je i sam bolovao.

Sada će centar priče biti devojka Katja koju glumi Aglaja Tarasova. Katja se ponaša na isti način kao nekada Griša. Posebno se u svemu oslanja na to što za sve svoje ludosti prolazi nekažnjeno. Majka devojke svaki put štiti svoju ćerku, ali na kraju odlučuje da zauzme ozbiljniji pristup u njenom prevaspitavanju. U drugom delu priče, Griša će nastaviti da menja sebe i pomoći će drugima da se promene, pa zato i ne čudi što će posle kontakta sa Katjom, veoma brzo ponovo završiti u prošlosti.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor: Film i TV/Kinopoisk.ru

Foto Promo/ Kinopoisk.ru

Advertisement