Connect with us

Domaće serije

EKSKLUZIVNO: Ada Kanački UMIRE! Evo u KOJOJ TAČNO EPIZODI, i KO će spustiti venac na njen GROB! Sledi HAOS!

Došlo je vreme za rastanak

Published

on

Igra sudbine Ada Kanački umire

Igra sudbine u novu 2023. godinu ulazi u potpuno novom ruhu. Izmenjene glumačke i scenarističke postave, ali i potpuno nove radnje. Kako naš portal ekskluzivno, iz nezveničnih izvora saznaje, ova promena će već u januaru biti i korenita. Uprkos tome što je glumica Milica Milša zvanično napustila seriju, i to više puta javno i potvrdila uverivši jasno i precizno publiku da je na njenu ulogu stavljena tačka i da se ona neće vraćati ovom projektu, njena junakinja je i dalje – živa. Na aparatima, ali živa.

Kako smo videli prethodnih nedelja, stanje Ade Kanački je prilično komplikovano, a nedavno je i prebačena na dalje lečenje u Cirih, gde će se švajcarski lekari postarati za njeno ozdravljenje. Tamo se u najboljoj svetskoj klinici čeka transplantacija veštačkog srca koje je poslednja nada Ade Kanački.

E, sada sledi ekskluzivan deo. Kako smo nezvanično saznali iz izvora bliskih produkciji Ada Kanački neće preživeti, a od dojučerašnje glavne junakinje serije „Igra sudbine“, prema trenutnim planovima oprostićemo se u epizodi koja će se emitovati 16. janaura kada će Ada Kanački zvanično biti i sahranjena. Scene sahrane snimljene su na groblju na Bežanijskoj Kosi u Beogradu, tokom poslednjih dana decembra (utorak, 27. decembra), a na sahrani Ade Kanački bila je celokupna ožalošćena porodica i prijatelji heroine koja je obeležila prvih 600 epizoda.

Scena na groblju istovremeno će biti i veliki povratak Dijane Erski koja će se iz Amerike vratiti da bi se oprostila od prijateljice, spustivši venac na njen grob.

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Luka Raco, Stevan Piale, Olja Lević, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Ammar Mešić, Danina Jeftić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor: Film i TV

Foto IMDb

 

Advertisement