Connect with us

Domaće serije

OTKRIVAMO: Dijana Erski se UDALA! I to za milijardera kog je upoznala u WC-u LEJDI GAGE! Evo i KO JE ON!

Opelješila ga i pobegla za Srbiju!

Published

on

Igra sudbine Dijana Erski

Igra sudbine posle Dragane Mićalović uskoro će nas obradovati još jednim velikim iznenađenjem i povratkom. Naravno, reč je o neponovljivoj i našoj najekstravagantnijoj modnoj dizajnerki i kreatorki Dijani Erski koja će nam se od sredine januara konačno ponovo pridružiti u popularnoj seriji.

Njene duhovite doskočice i beskrajni monolozi ponovo će odjekivati zdanjima Kan Holdinga i vile Kanački. Iva Štrljić se svojoj legendarnoj roli vraća od sredine januara, a prva scena u kojoj ćemo je videti biće upravo ona kada će doći na sahranu svoje Adice Čokoladice kako bi se oprostila od dugogodišnje prijateljice i položila venac na njen grob.

Kako saznajemo, Dijana će to učiniti u svom stilu, a ekstravagantan će biti i venac koji će položiti na Adin grob.

U nastavku te epizode ona će Maksimu otkriti i gde je bila proteklih godina. Tako ćemo saznati da je dizajnerka ostvarila svetsku slavu, da je Al Paćino dugo moli da mu sašije odelo, ali i da je ona jednostavno prebukirana i da nema vremena za njega.

Međutim, najvažnija vest jeste upravo i odgovor na pitanje koji sve zanima! Dijana Erski se UDALA! Naravno, udala se za multimilijardera koga je, verovali ili ne, upoznala u toaletu na zabavi kod Lejdi Gage, a venčanje je, kako to i dolikuje svetski poznatoj kreatorki Dijani Erski, upriličeno na Arubima. Iste te Arube taj milijarder je hteo i da joj kupi, ali skromnost Dijane Erski, po kojoj je tako poznata, jednostavno joj nije dozvolila da prihvati takav poklon. Ipak, jedan drugi jeste. A to je polovina njegovog celokupnog bogatstva kada se ubrzo i razvela od njega.

Šok za škom sledi u seriji Igra sudbine, a sasvim je izvesno da će ih Dijana Erski u novim epizodama doneti još mnogo.

Spremite se za haos. Stiže uragan zvani Dijana Erski.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor: Film i TV

Foto IMDb

 

 

Advertisement