Connect with us

Domaće serije

EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO: Ada Kanački je USVOJENA? Odrasla u sirotištu i ima MLAĐU SESTRU! I to nije SVE!

Ovo je PRAVA istina o poreklu Ade Kanački!

Published

on

Igra sudbine - 2023-01-04T104310.064

Igra sudbine  ne zna za KRAJ! I to ne samo kada je reč o broju epizoda, već i novih ideja kojima se inače već dovoljno kompleksna radnja zapliće u novim neočekivanim pravcima. Ovog puta sledi nam šok nad šokovima. Iznenađenje koje je u vezi sa samom osnovom serije, a koje će gledaoce i ljubitelje serijala ostaviti bez teksta.

A o čemu je reč?

Bolje pitanje bi bilo o kome je reč. I iznenadićete se. U pitanju je glavna junakinja serije – Ada Kanački. Iako ćemo se od dojučerašnje protagonistkinje zvanično oprostiti za desetak dana, budući da će ona na kraju ipak umreti, kako smo to nedavno saznali, sledi još jedno iznenađenje. Kako nezvanično saznajemo – uskoro ćemo saznati da Ada Kanački u stvari, zaista, nije Ada Kanački.

Naime, DNK test koji je pronašla Donka krije veliku tajnu. Tajnu Adinog pravog porekla. Kako smo saznali od izvora bliskom produkciji, u novim epizodama uskoro će se otkriti da je Ada kao dete odrasla u sirotištu i da je usvojena. Lila zapravo nije njena rođena tetka, a iznenađenjima tu nije kraj.

Ada ima i sestru. Mlađu sestru, koja će najverovatnije u narednim epizodama postati veoma važna za dalji tok serije.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor: Film i TV

Foto IMDb

Advertisement