Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE donosi NOVI ŠOK! Uskoro stiže JOŠ JEDNA Una Hristić? Evo i KAKO! Da li je ovo MOGUĆE?

Razlog su LEPE VESTI!

Published

on

Igra sudbine od početka pete sezone ne prestaje sa iznenađenjima. Uz Voju Brajovića, Ljubomira Bandovića i Sofiju Rajović, izgleda da će nas u seriji

Igra sudbine od početka pete sezone ne prestaje sa iznenađenjima. Uz Voju Brajovića, Ljubomira Bandovića i Sofiju Rajović, izgleda da će nas u seriji u novim epizodama uskoro sačekati još jedno novo lice. Barem bi se tako dalo naslutiti prema lepim vestima koje stižu sa seta popularne telenovele. I to onim najlepšim.

Kako nezvanično saznajemo iz dobro obaveštenih izvora bliskih produkciji rode bi uskoro mogle da posete glumačku postavu „Igre sudbine„. I to ne u seriji, već u pravom životu. Naime, kako saznajemo, glumica Nina Rukavina koja u „Igri sudbine“ tumači lik nove Une Hristić, navodno  je trudna. Pažljivi gledaoci mogli su ovo lako zaključiti i sami, budući da se glumica u novim epizodama pojavljuje nešto ređe, ali i da je sve češće viđamo u široj odeći, kao i u scenama u kojima se ne snima njena cela figura.

Ako su naše informacije tačne, lepoj glumici čestitamo na najlepšem poklonu koji može dobiti žena i unapred se radujemo najsrećnijem danu u njenom životu. Onom kada će postati majka.

Ipak, to ostavlja otvoreno pitanje hoće li, ako se ispostavi da je Nina zaista u blagoslovenom stanju, ona nastaviti da glumi Unu Hristić, budući da njena junakinja nema direktnog partnera u seriji, te će biti veoma teško obrazložiti kako je i sa kim Una Hristić zatrudnela.

To nam daje jedino logično rešenje kao moguć odgovor, a ono bi glasilo – uskoro ćemo u ulozi Une gledati novu glumicu. Pitamo se koga?

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor: Film i TV

Foto IMDb

 

Advertisement