Connect with us

Domaće serije

Luka Raco OTKRIO: Evo JOŠ KOLIKO TAČNO epizoda će imati serija IGRA SUDBINE! Iznenadićete se!

Kraj nije na vidiku!

Published

on

Igra sudbine Luka Raco

Luka Raco jedan je od glavnih glumaca najdugovečnije domaće serije „Igra sudbine“. U ekskluzivnom novogodišnjem intervjuu za portal 24sedam.rs glumac je govorio o seriji koja mu je donela veliku slavu, iako je on i pre „Igre sudbine“ zahvaljujući roli u čuvenim „Sinđelićima“ postao miljenik publike.

– U momentima kada nismo previše verovali u samu „Igru sudbine“ ona nas je uverila u suprotno, tako da se sudbina stvarno poigrava sa svima nama evo već tri godine i moram vam priznati da smo svi u ekipi presrećni, jer se to odvija na odličan način. Što se mene lično tiče, ja sam timski igrač koji konstantno uči – poručio je na početku razgovora Raco, dodajući da je sudbinu nemoguće prevariti, dok kao najdragocenije iskustvo sa snimanja popularne serije izdvaja ljude sa kojima je radio, i prijatelje koje je stekao tokom snimanja.

Glumac je govorio i o planovima za budućnost, otkrivši i odgovor na pitanje koje sve gledaoce zanima, a to je koliko dugo će se još snimati serija.

– Više gledam da svaki dan iskoristim u punom kapacitetu, a sve lepe i krupne stvari u životu su mi se dešavale nekako u hodu, pa neka tako bude i nadalje. U poslu priželjkujem još raznovrsnije uloge, a privatno još veću porodicu. Već sam na hiljadu snimljenih epizoda u svojoj karijeri sa samo dve serije, a sad  idemo na dve hiljade. 

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor: Film i TV/ 24sedam.rs

Foto Promo Prva Aleksandar Krstović

 

Advertisement