Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 625. epizoda: ŠOK! Sofija će PONOVO IZGUBITI BEBU? Evo i KAKO!

U sredu, 11. januara

Published

on

Matea-Milosavljevic-Igra-sudbine-Sofija-decko

Igra sudbine 625. epizoda: Ada je bolje, saznaju od Ivana. Aleksa potvrđuje Tići da Pančeta stvarno ima prijatelja koji hoće da im pomogne i dato nije njen ljubavnik.

Inspektor ponovo dolazi i ispituje Milana oko auta, tražeći Mariju i Irenu. Svi su nervozni jer se očekuje otvaranje ponuda i informacija ko je kupio Kan Holding. Banka objavljuje da je Gama Korporacija , firma Crnog, kupila Kan Holding.

Matija i Aleksa se potuku, pored Sofije.

U tom metežu trudna Sofija padne na pod, tako što je Aleksa slučajno gurne.

Marija u svojoj tašni pronadje vizitkartu poslastičarnice, koja je zaintrigira. Ime poslastičarnice u Beogradu zvuči poznato, ali Marija ne može ničega da se seti.

Viktor pokušava da uplaši Crnog da nije dobro obavešten i da u rat sa njim ne treba da ulazi. Crni uzvrati veoma samouvereno da je spreman na sve.

Mila i Aleksa su ponovo srećni i vole se.

Lila u Adinoj radnoj sobi tajno gleda u koverte sa pismima koje je Ada ostavila, sinovima, mužu i Vukašinu. Donka sa Vukašinom razmatra kada da saopšte porodici ono što su saznali o Ani Marčeti.

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Luka Raco, Stevan Piale, Olja Lević, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Ammar Mešić, Danina Jeftić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor: Film i TV

Foto IMDb

Advertisement