Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 626. epizoda: Viktor i Stana imaju PAKLENI PLAN! Evo i KOJI!

U četvrtak, 12. januara

Published

on

Igra sudbine 626. epizoda

Igra sudbine 626. epizoda: Viktor Bruner poziva Stanu i želi da je upozna, sa skrivenim namerama.

Marija Korlat u pokušaju da otkrije svoju prošlost zove poslastičarnicu sa vizitkarte koju je našla u svojoj tašni.

Posle tuče Matije i Alekse, trudna Sofija u bolnici saznaje da je izgubila bebu. Tića i dalje sumnjiči Pančetu da ga vara, zbog toga što se Pančeta čudno ponaša oko navodnog spasavanja Kan Holdinga sa misterioznim prijateljem iz mladosti.

Viktor Bruner traži razgovor sa direktorom banke i otkriva mu da zna da je pomogao Crnom oko kupovine Kan Holdinga. Zvanično je objavljena ponuda za kupovinu Kan Holdinga, gde se nadmeću Crni i Viktor Bruner i Luka saopštava da su i Vila Kanački i Kan Holding prodati novom vlasniku.

Napreduje istraga oko otmice devojke i policija uočava tašnu i kaiš kao detalj za istragu koji može dovesti do identieta otete devojke.  Vukašin otkriva Luki da Una Kanački nikada nije operisana u klinici gde su mislili da jeste i da su na tragu otkrića da to nije Una Kanački. Luka se pita gde je onda prava Una.

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Luka Raco, Stevan Piale, Olja Lević, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Ammar Mešić, Danina Jeftić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor: Film i TV

Foto IMDb

Advertisement