Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE Tri velika šoka koja nam donosi serija u nastavku! Ada umire, a Ivan saznaje da ima ĆERKU? Evo i KO je ona!

Sledi veliko iznenađenje!

Published

on

Igra sudbine ne prestaje da nas iznenađuje zapletima koji ne gube na zaletu ni posle 600 epizoda. Istina, nedoslednosti u novim epizodama ima previše, i kako mnogi obožavaoci smatraju, nastavak nema nikakve veze sa serijom koju smo pratili tokom prethodne tri godine, ali „Igra sudbine“ i dalje vrti svoje kolo sreće. Na sreću ili ne, potrajaće još neko vreme, a nove epizode, očigledno će nam doneti trenutke koji će izazvati velike šokove. Kod aktera u seriji, ali i kod gledalaca.

Pa, da krenemo redom.

1. SOFIJA GUBI DETE. A RAZUM?

Već smo videli da je Sofija povređena prilikom pada, nakon što je u tuči Alekse i Matije slučajno udarena i oborena na zemlju. Budući da je ovo drugi put da Sofija ostaje bez deteta, pitanje je kako će se ova tragedija odraziti na njeno inače već narušeno zdravstveno stanje. Hoće li Sofija učiniti ono najgore? Hoće li UBITI Aleksu?

2. ADA UMIRE

Operacija na srcu Ade Kanački u Švajcarskoj izvedena je uz procenu stopostotne uspešnosti. Ivan je javio da je Ada već bolje, i da se oporavlja, ali i da treba da prođe 48 sati kako bi se njeno stanje stabilizovalo, a Ada izašla iz zone rizika. Nažalost, za dva dana stižu nam loše vesti. Ada neće uspeti da se izbori sa bolešću i stresom koji je proživela, te će nas uskoro napustiti. Adina smrt stići će iznenada i ostaviti sve u šoku i velikom bolu. A prvu vest o tome da je Ada umrla dobiće Vukašin. On će se od šoka sručiti na pod i izgubiti svest. I to na proslavi upriličenoj u Vili Kanački povodom pobede nad Viktorom Brunerom.

3. IVAN SAZNAJE DA IMA ĆERKU?

Stana je lik koji sa sobom nosi veliku dozu enigme otkako se pojavila u novim epizodama serije Igra sudbine. Za sada o njoj i njenoj povezanosti sa Nikšom, Brunerima i porodicom Kanački ne znamo mnogo, ali jedna od poslednjih epizoda otkrila nam je tračak svetla u njenoj tamnoj prošlosti. Naime, izgleda da je Stana povezana sa Ivanom Ožegovićem, kao i da Irena, iako veruje da je Nikšina ćerka, ima drugog oca. I to baš Ivana Ožegovića. Da li je ovakav scenario moguć? Budući da poznajemo Ivana pre nego što se upristojio i postao deo porodice Kanački, kao i njegovu sklonost ka avanturama sa raznim ženama, sasvim je moguće da se on i Stana poznaju od ranije, kao i da osim zajedničke prošlosti dele i dete. Da li je Irena Ivanova ćerka?

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Luka Raco, Stevan Piale, Olja Lević, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Ammar Mešić, Danina Jeftić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor: Film i TV

Foto IMDb

Advertisement