Connect with us

Domaće serije

OTKRIVAMO: Evo kada UBICE MOG OCA 6 stižu na kanal SUPERSTAR! Ovo je TAČAN DATUM!

Pogledajte trejler za novu sezonu!

Published

on

Ubice mog oca 6 Vuk Kostić

Ubice mog oca 6 već su stigle u Makedoniju, i to posredstvom aplikacije mPLAY TV, na kojoj je svih 12 epizoda nove sezone dostupno od 15. januara. Za gledaoce u Srbiji, međutim, najvažnije je pitanje kada „Ubice“ stižu na kanal Superstar, a FILM i TV donosi rešenje i ove misterije. A odgovor je jednostavan. Po završetku serije „Pad“ čija nas premijera očekuje 21. januara.

Ubice mog oca 6. zvanično i premijerno na kanal Superstar stižu 18.  februara. Nova sezona ima 12 epizoda, a evo i očemu se radi u nastavku.

Glavna tema šeste sezone „Ubice mog oca“ je kocka. Ona više nije samo zabava za likove u seriji, već centar sveta. Kroz nekoliko događaja koji kulminiraju zločinom, nova sezona će nam pokazati kako je lako preći od „početne sreće“ i izgovora da „možda nije tvoj dan“ do trenutka kada je sve izgubljeno – ne samo materijalno, već i takođe prijatelji, porodica i konačno sam život. Istražitelji će istraživati laži manipulatora, otkrivajući okrutni svet lihova koji je neizbežno povezan sa životom patoloških kockara. Kroz bolnu, ali poučnu priču videćemo kako se uništavaju životi i koliko je teško izaći iz tog magičnog kruga u kojem je teško zaraditi, iako kockari do kraja veruju da je zarađivati novac moguće i lako postići.

Glavne uloge tumače: Vuk Kostić, Marko Janketić, Tihomir Stanić, Miodrag Radonjić, Marko Vasiljević, Mirjana Karanović, Nina Janković Dičić, Slavko Štimac, Slaviša Čurović, Sloboda Mikalović, Ivan Zablaćanski, Ivana Dudić i drugi. U seriji će nastupiti i: Slaven Došlo, Milan Kolak, Nikola Ristanovski, Aleksandar Dimitrijević, Tarik Filipović, Sonja Damjanović, Miloš Vlalukin, Sanja Jovićević Popović, Ivan Jeftović…

Scenario za seriju napisala je Nataša Drakulić, koja se pojavljuje i kao njen kreator zajedno sa Predragom Gagom Antonijevićem. Miloš Kodemo potpisuje se kao direktor.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor: Film i TV

Foto Promo Telekom

 

 

Advertisement