Connect with us

Domaće serije

ŠOK! IGRA SUDBINE se uz VELIKI BLAM oprostila od ADE KANAČKI! Scenaristi POGREŠILI Adino IME NA KRSTU! (FOTO)

Da li je ovo MOGUĆE?

Published

on

Igra-sudbine-sahrana

Potresne scene donosi nam nova epizoda serije „Igra sudbine„. Sahranu Ade Kanački – junakinje skoro 600 epizoda najgledanije (makar do nedavno) domaće serije svih vremena. Potresne zbog činjenice da se gledaoci zvanično opraštaju od glavne glumice serije koja je istovremeno bila i osnova cele priče, ali i zbog velike greške koja je uspela da obeleži čak i tu poslednju scenu u kojoj će Ada Kanački biti deo „Igre sudbine„.

Nedoslednost i traljavosti u razradi scenarija u epizodama koje gledamo otkako su Žarko Jokanović i Milica Milša napustili projekat kulminiraće upravo epizodom emitovanom u ponedeljak 16. januara od 20.00. A kulminacija će se dogoditi u najemotivnijoj sceni koja bi trebalo makar da simboliše častan oproštaj od junakinje koja je bila sinonim za ovu seriju.

Ipak, kreativni tim „Igre sudbine“ uspeo je da napravi neverovatnu grešku, čak i u onom segmentu gde takav propust ne bi smeo da se dogodi ni u amaterskom projektu namenjenom za prikazivanje na YouTube-u.

Posle 600 epizoda, produkciji i scenaristima serije nekako je pošlo za rukom da pogreše ime Ade Kanački. Tako su se ubogi Luka, Aleksa, Ivan, Olga i kuma u belom Pančeta, okupili oko krsta ANdriJane Kanački (kako je napisano na krstu), i time izrazili maksimum nepoštovanja prema njihovoj za života voljenoj Adriani Kanačkoj kako se lik Milice Milše u seriji zaista zove, što očigledno nikome od pomenutih nije bilo poznato, a ni bitno.

Da sramota bude veća, upravo ovo ime, dakle „Adriana Kanački„, a ne Andrijana zapisano je i na zvaničnoj stranici serije na „Vikipediji„, ali i u scenariju serije. Ako je scenariste mrzelo da se vraćaju do epizode u kojoj Žarko Jokanović kao matičar venčava Ivana Ožegovića i Adrianu Kanački, kako bi rešili veliki problem pravog imena ove junakinje, bilo je dovoljno da konsultuju internet. Ipak, čini se da je za novi scenaristički tim „Igre sudbine“ ovo bio preozbiljan zadatak, iako im je pisanje tačnih informacija, generalno, jedini posao.

I tako se na sahrani na Bežanijskoj Kosi svi zajedno oprostismo od pogrešne žene, ali propusti se dešavaju… A mi smo tu da ne zamerimo, ali da primetimo. Pa primetismo i kumu u belom. Na veselje pošla, izgleda… Ko će ga znati…

Ada Kanački Igra sudbine (1)

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor: Film i TV

Foto Promo Telekom

 

Advertisement