Connect with us

Sadržaj epizoda

PAD 1. EPIZODA: Braći MASLAĆ se život pretvara u PAKAO PREKO NOĆI! A evo i ZBOG ČEGA!

U subotu, 21. januara na kanalu Superstar od 21.00!

Published

on

PAD 1. epizoda:  Nakon uspešne pozorišne premijere, poznati jugoslovenski glumac Ivan Maslać i njegov brat Stojan u vreme početka rata u Jugoslaviji, u želji da se zabave upliću sebe u događaje koji će zauvek promeniti tok života mnogih ljudi. 

Pod rediteljskom palicom Bojana Vuletića, a sa Milanom Marićem u glavnoj ulozi, od 21.01. na Superstar TV počinje emitovanje dugo najavljivane serije “PAD”.

Preuzimajući samo osnovne motive iz knjige „Godina prođe, dan nikad“ Žarka Lauševića, u TV seriji “PAD” je opisan tragičan događaj iz avgusta 1993, u kojem je učestvovao poznati jugoslovenski glumac Ivan Maslać i prati život glumca od trenutka kada on i njegov brat stižu do stana svog ujaka, nedaleko od mesta na kojem se u Podgorici upravo desio sukob sa tragičnim posledicama.

Raspad bivše Jugoslavije i rat, sankcije i siromaštvo, hiperinflacija i svakodnevno nasilje u celom društvu, obeležili su devedesete godine prošlog veka, a ujedno daju i vremenski okvir radnje serije.

Ova nedvosmisleno i po svemu drugačija TV serija, samo kao polaznu tačku uzima tragičan događaj koji se odigrao u Podgorici 1993, a zapravo nas vodi kroz puteve duše jednog umetnika, koji u stvarnom životu počinje da proživljava lične borbe koje je do tada izvodio samo na pozornici.

Pored Milana Marića glumačku ekipu čine Boris Isaković, Mima Karadžić, Milica Janevski, Anđela Jovanović, Ljubomir Bandović, Dubravka Drakić, Dragan Marinković Maca, Krešimir Mikić, Izudin Bajrović, Jovan Veljković, Slavko Sobin, Svetozar Cvetković, Kemal Rizvanović, dok autorsku ekipu čine reditelj i scenarista Bojan Vuletić i scenarista Petar Mihajlović, direktor fotografije Dušan Joksimović, scenograf Aljoša Spajić i kostimograf Dragica Laušević.

Produkcijska kuća Firefly i Telekom Srbija stoje iza ovog originalnog TV formata, koji će se emitovati subotom i nedeljom od 21h na Superstar TV.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo FIREFLY

Izvor FILM i TV

Advertisement