Connect with us

Domaće serije

Novi SKANDAL u seriji IGRA SUDBINE! Scenaristi zaboravili da DONKA mora U ZATVOR! A evo i ZAŠTO!

Od mafijašice do Adine naslednice!

Published

on

Igra sudbine Donka

Igra sudbine kroji svoj novi put kroz dalje epizode, uzdajući se u najave od pre nekoliko meseci da će dočekati jubilarnu 1.000. epizodu. Ipak, putovanje kroz novih 40 epizoda prilično je truckavo i turbulentno, pa se sa ljuljanjem radnje kako bi se pohvatale niti prethodnih 600 epizoda ljulja i nada da će ovi snovi biti ostvareni.

Jedan od najvećih propusta u novim epizodama, kojim se do sada nismo bavili, a zaslužuje veću pažnju budući da je od ključnog uticaja na celokupnu radnju novih sezona jeste sudbina lažne baronice Donke Desaeli u seriji. I dok Snežana Savić svojim talentom postaje glumački stub temeljac ove serije, ne može se, a ne primetiti da njena Donka iz epizode u epizodu ne prestaje da nosi Adin pramičak. Ambicijama Donke da postane nova Ada pozabavićemo se u novom tekstu, a ovde ćemo se koncentrisati isključivo na prirodu Donkinog postojanja u vili Kanački.

Dok u novim epizodama možemo primetiti da Donka postaje pozitivac, te da se ukućanima obraća poput majke i zaštitnice, cepajući se nad smrti dojučerašnje ljute protivnice Ade Kanački kojoj je u više navrata radila o glavi, planirala njeno ubistvo, spavala sa svim njenim neprijateljima kako bi ih nagovorila da ubiju nju ili članove njene porodice i nekoliko je puta čak i opljačkala, zaboravljamo ko je u stvari Donka. I kako je završila u vili Kanački.

Odnosno, ne zaboravljamo mi, već scenaristi novih epizoda serije „Igra sudbine“. Kako bismo ih podsetili, Donka je ucenjena. Jedini način da ne završi na doživotnoj robiji bio je da izda Nikšu Korlata i da svedoči na sudu da je on ubio Adinog brata. Upravo zbog toga je Donka, da istaknemo, PROTIV SVOJE VOLJE, dovedena u vilu Kanački, kako bi tu boravila kao zaštićeni svedok.

Na koji način je od Adine zatočenice postala njena potencijalna naslednica i braniteljka svega što nosi Adino ime i prezime znaju samo novi scenaristi, koji su izgleda zaboravili na Donkinu mračnu prošlost.

Ipak, nelogičnostima tu nije kraj. Budući da je Nikša ubijen, a da je slučaj ubistva Adinog brata i dalje otvoren, postavlja se pitanje ZAŠTO scenaristi Donku još nisu pozvali na svedočenje ili vratili u zatvor gde joj je i mesto? I KADA ĆE? I hoće li uopšte?

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

 

Advertisement