Connect with us

Domaće serije

BELEŽNICA PROFESORA MIŠKOVIĆA se vraća na SUPERSTAR! A evo i KADA!

Uskoro premijera druge sezone!

Published

on

Beležnica profesora Miškovića

Beležnica profesora Miškovića uskoro se vraća na male ekrane ako je suditi prema najavama sa kanala Superstar. Tako ćemo od srede 1. februara, kao uvod u drugu sezonu na ovoj televiziji radnim danima od 21.00 imati priliku da pogledamo prvi ciklus popularne mistične drame nastale u produkciji Telekoma Srbija i Košutnjak filma. Budući da je repriza prve sezone najavljena kao „zagrevanje“ za drugu, verujemo da nas uskoro očekuje i premijera novih 12 epizoda.

Priča nove sezone se nastavlja mesec dana kasnije: veliki mozaik misterije koji je tek počeo da se sklapa u prethodnoj sezoni, polako dobija nove kamenčiće koji upotpunjuju kompletnu sliku.

Junaci serije nastavljaju potragu za tajnom koja je skrivena u beležnici. U ovoj sezoni tragovi vode do Viminacijuma, u potragu za još uvek neotkrivenim grobom Atile Hunskog, za koju se veruje da se nalazi ukopana ispod korita reke Tise, sve do planine Rtanj koja svojim izgledom i pojavama vezanim za nju, predstavlja misteriju sama za sebe.

Takođe, bavimo se natprirodnim pojavama, ali i privatnim odnosima naših junaka koje proživljavaju tokom raznih događanja. I ova sezona prati pokušaje junaka serije da reše misteriozne pojave koje u sebi nose mnogo ozbiljnije klice i odgovore na pitanja o elementarnim stvarima našeg postojanja.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto PROMO Superstar

Izvor Film i TV

Advertisement