Connect with us

Sadržaj epizoda

Lako je Raletu 1. epizoda: Ivana slavi ROĐENDAN, ali žurku kvare NEPOZVANI GOSTI! Evo i KO SU!

U ponedeljak, 30. januara na RTS 1 od 20.00

Published

on

Lako je Raletu 1. epizoda

Lako je Raletu 1. epizoda: Od ponedeljka, 30. januara, radnim danima od 20.00 na Prvom progrmu RTS-a počinje nova humoristička serija Lako je Raletu.

Rale je uspešan sportski novinar, a uz to i muž, otac troje dece, sin i brat. Malo je reći da je život koji vodi uzbudljiv i dinamičan. U stanu porodice Todorović nikada nije dosadno, a mnogobrojnim peripetijama koje proživljavaju Rale i njegova žena Ivana, doprinose dosadne i nametljive prve komšije- Raletovi roditelji i brat.

Sve što Ivana želi je da svoj rođendan, bar jednom, provede samo sa svojim mužem Raletom i decom. Ali kada si član luckaste porodice Todorović to neće ići tako lako. Rale čini sve da spreči svoje roditelje Cicu i Dragana i brata Stoleta da, iz najboljih namera, pokvare Ivanin rođendan. Istovremeno, Ivana je nezadovoljna što Rale ne ume na pravi način da iskaže emocije prema njoj. Otkrivaju da uzrok takođe leži u tome što su Cica i Dragan bili škrti u pokazivanju ljubavi. Sve to se, baš kao i pokvarena slavina koju Dragan popravlja, izliva u bujicu osećanja, koju niko nije zaista želeo.

Igraju: Andrija Milošević, Maša Dakić, Ljiljana Blagojević, Branimir Brstina, Aleksandar Srećković, Petra Semiz, Ilija Lukešević, Matija Lukešević, Nemanja Oliverić, Andrijana Oliverić i Rade Marković

Reditelji: Ognjen Janković i Predrag Ličina
Scenristi: Tanja Ilić, Dejan Ćirjaković, Filip Vujošević, Dušan Bulić
Kostimogrfkinja: Snežana Karl
Scenograf: Vlada Vićentić
Direktori fotografije: Darko Stanojev i Vladimir Ilić
Montažer: Aref Zaabi
Direktorka serije: Jovana Mijović
Izvršni producent: Dragan Đurković
Delegat produkcije RTS-a: Milorad Konrad
Urednica serije: Tamara Baračkov

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor: Film i TV

Foto IMDb

Advertisement