Connect with us

Domaće serije

Sitkom “LAKO JE RALETU” uskoro STIŽE NA MALE EKRANE! U gostima i SPORTSKE ZVEZDE!

Očekuje nas odlična glumačka ekipa i mnogo smeha

Published

on

Lako-je-Raletu-Branimir-Brstina-i-Andrija-Milosevic

Ekipa serije “Lako je Raletu”, koju RTS priprema u saradnji sa produkcijom “Vision team”, stigla je do polovine snimanja. Četrdeset epizoda emitovaće se na Prvom programu RTS-a.

Serija koja nastaje po kultnom sitkomu “Svi vole Rejmonda” stiže na ekrane početkom godine. Autorski tim kaže da je priču o ljubavi, ali i nesuglasicama u porodici lako prilagoditi našem podneblju. Ponet likom Raleta, sportskog novinara, glumac Andrija Milošević atmosferu sa snimanja dočarava u sportskom žargonu.

Lako-je-Raletu-Masa-Dakic-Andrija-Milosevic

Lako je Raletu: Maša Dakić i Andrija Milošević

– To vam je isto kao kada treneri ili sportisti znaju kako im teku pripreme – u kom delu ćete biti kondiciono najbolji, u kom će biti kreativno najbolji, tako i mi ovde. Sada smo na vrhuncu kreativnosti – objasnio je glumac.

U glumačkoj ekipi su i Branimir Brstina, Aleksandar Srećković Kubura, Maša Dakić i Ljiljana Blagojević, koja kaže da je za njih set postao druga kuća.

– Osnovna porodica je tu svaki dan, sve vreme, lepo se družimo i u ovim prilično teškim vremenima na nekom globalnom planu ovo, ipak, dođe kao jedno lepo utočište i nama, bar ova četiri meseca da mislimo o nekim duhovitim, lepim porodičnim zbivanjima – otkriva Ljiljana.

Lako-je-Raletu-Branimir-Bristina-Ljiljana-Blagojevic

Lako je Raletu: Branimir Bristina i Ljiljana Blagojević

Igranoj ekipi pridružiće se više od 120 gostujućih glumaca, među kojima su i sportske legende. Po tome i smehu koji će obojiti svaku scenu serija je bliska sitkomu.

– Mi smo imali sreću da smo dobili baš dobru, kvalitetnu adaptaciju scenarija, da je fantastična glumačka postava i da je ovo poptuna uživancija. I na samom snimanju je vrištanje od smeha ali mnogo je važnije da se postigne ta neka originalnost unutar već postojećeg formata – kaže Ognjen Janković, koji zajedno sa Predragom Ličinom režira seriju.

Pored gostujućih glumaca, gosti stižu i sa Fakulteta dramskih umetnosti. Poseta setu organizovana je za studente produkcije, kako bi se što bolje pripremili za buduće profesionalne izazove.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo RTS

Advertisement