Connect with us

FILM

„BESANI U SIJETLU“: Romantična komedija na kanalu FOX LIFE

U petak, 10. februara, od 21.00

Published

on

Besani u Sijetlu

U filmu „Besani u Sijetlu“ koji je na kanalu FOX LIFE (21.00), gledaćete kako posle smrti svoje supruge, Sam Baldwin (Tom Hanks) nije ni pomišljao na druge žene, međutim njegovom sinu od 8 godina treba majka, a dete smatra da i njegovom tati treba nova žena da bi povratio svoj život u normalu.

Mali Johan (Ross Mallinger) će zato pozvati nacionalnu radio stanicu, uključiće se u jedan show i ispričati priču svoga oca. Njegov glas i priču će čuti stotine žena, među kojima i Annie Reed (Meg Ryan), koja je na pragu braka sa svojim verenikom Walterom (Bill Pullman).

Međutim,ona ne može da se smiri dok ne upozna Sama i ne uveri se da on nije onaj pravi za nju. Zato ona odlazi u Sijetl gde živi Sam, upoznaje ga i shvata da on nije čovek za nju. Ali, jedna njena prijateljica je poslala pismo Samu u Annieno ime. To pismo je dobio mali Johan i iz njega je shvatio kako je Annie prava žena za njegovog tatu. On je rezervisao avionsku kartu do Njujorka gde je planirao da se upozna sa Annie, a njegov otac, saznavši za to, odmah kreće za njim…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement