Connect with us

Sadržaj epizoda

Ubice mog oca 6. sezona 1. epizoda: ALEKSANDAR završava u PSIHIJATRIJSKOJ BOLNICI! Evo i ZAŠTO!

U subotu, 18. februara, od 21.00 na Superstar TV

Published

on

Ubice-mog-oca-6-sezona-1-epizoda

Ubice mog oca 6. sezona 1. epizoda: Aleksandar Jakovljević je nakon susreta sa Ramadanom i Curnajem završio u bolnici. Marjanović je sada postao ministar policije i sprema se za premeštaj. Oprašta se od Zorana i Mirka.

Zoran se navikava na novu funkciju direktora policije, a Mirko na mesto načelnika. Posle obračuna sa Curnajem, Mirko je po nalogu Marjanovića odveo Aleksandra u bolnicu.

Upoznajemo Nenada i Lava kojima je kocka odavno prestala da bude zabava i postala centar sveta. Da bi dobio novac od majke, Lav se pretvara da mu je mobilni telefon ukraden i traži novac za novi.

Aleksandar je u bolnici pod jakim lekovima. Nenad je u kockarnici gde pokušava da osvoji novac koji duguje zelenašima, znajući da ima rok do kraja meseca da ga vrati.

Desilo se prvo ubistvo – ubijena je Nenadova majka Željka. Sava pokušava da reši kako je došlo do ubistva. Mirko pokušava da od Marjanovića sazna kako je Aleksandru.

Nenad saznaje da mu je majka ubijena, a tokom svedočenja laže da je u vreme ubistva bio sa devojkom Elenom. Ona takođe potvrđuje njegovu priču.

Marjanović je tokom sastanka zamolio Curnaja da ne ubije Aleksandra, a da će mu zauzvrat dati ono što je tražio i da će sve srediti. Žeravica daje do znanja Marjanoviću da je on sada glavni i da treba da ga sasluša.

Uzbudljivi scenario, koji pokazuje kako se ovaj opasan porok razvija od zabave do opasnosti i po sam život, potpisuje Nataša Drakulić koja je zajedno sa Predragom Gagom Antonijevićem i kreator serije.

Poznatoj glumačkoj ekipi koju čine Vuk Kostić, Marko Janketić, Tihomir Stanić, Miodrag Radonjić, Marko Vasiljević, Mirjana Karanović, Nina Janković Dičić, Slavko Štimac, Slaviša Čurović, Sloboda Mićalović, Ivan Zablaćanski, Ivana Dudić i drugi, u novoj sezoni se pridružuju i Slaven Došlo, Milan Kolak, Nikola Ristanovski, Aleksandar Dimitrijević, Tarik Filipović, Sonja Damjanović, Miloš Vlalukin, Sanja Jovićević Popović i Ivan Jeftović.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Izvor Wikipedia

Advertisement