Connect with us

Sadržaj epizoda

Ubice mog oca 6. sezona 2. epizoda: ALEKSANDAR ne želi NIKOGA da VIDI! Hoće li ODBITI DUNJU?

U nedelju, 19. februara, od 21.00 na Superstar TV

Published

on

Ubice-mog-oca-6-sezona-2-epizoda

Ubice mog oca 6. sezona 2. epizoda: Aleksandrovo stanje u psihijatrijskoj bolnici je nepromenjeno i ne želi da razgovara sa lekarom. Pošto je doživeo nervni slom, provodi dane na teškim lekovima.

Mirko sreće Dunju i kaže joj da je u bolnici. Grize ga savest jer je pomogao Marjanoviću da ga smesti u privatnu psihijatrijsku kliniku. Vitko pokušava da pronađe oružje u blizini mesta ubistva.

Nenad nastavlja da laže policiju o tome gde se nalazio u vreme ubistva njegove majke. Objašnjava da je bio zavisnik od kockanja, ali se oporavio nakon što je upoznao svoju devojku Elenu i lečio se. Posle toga, Elena potvrđuje njegovu priču i daje mu pokriće za sve.

Dunja se sastaje sa lekarom sa psihijatrijske klinike gde se Aleksandar nalazi kako bi saznala sve podatke o njemu. Vitko pronalazi oružje kojim je izvršeno ubistvo. Nenad laže devojku da ide u šetnju, ali odlazi u kazino gde ga čekaju Dimitrije i Cvetin, piljari kojima duguje novac.

Marjanović se sastaje sa Hanom Hoti, generalnom direktorkom izraelskog društva koje treba da preuzme „Sitilend“. Elena shvata da joj je Nenad ukrao novac i pokušava da ga izbaci iz stana. Međutim, pošto je zapretio da će se ubiti, ona ga zaustavlja. Posle sastanka sa Hanom, Marjanović naređuje svom čoveku da prati svaki njen korak.

Uzbudljivi scenario, koji pokazuje kako se ovaj opasan porok razvija od zabave do opasnosti i po sam život, potpisuje Nataša Drakulić koja je zajedno sa Predragom Gagom Antonijevićem i kreator serije.

Poznatoj glumačkoj ekipi koju čine Vuk Kostić, Marko Janketić, Tihomir Stanić, Miodrag Radonjić, Marko Vasiljević, Mirjana Karanović, Nina Janković Dičić, Slavko Štimac, Slaviša Čurović, Sloboda Mićalović, Ivan Zablaćanski, Ivana Dudić i drugi, u novoj sezoni se pridružuju i Slaven Došlo, Milan Kolak, Nikola Ristanovski, Aleksandar Dimitrijević, Tarik Filipović, Sonja Damjanović, Miloš Vlalukin, Sanja Jovićević Popović i Ivan Jeftović.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Izvor Wikipedia

Advertisement