Connect with us

Sadržaj epizoda

Ubice mog oca 6. sezona 5. epizoda: Ko je pokušao da ubije Curnaja?

U subotu, 4. marta, od 21.00 na Superstar TV

Published

on

Ubice-mog-oca-6-sezona-5-epizoda

Ubice mog oca 6. sezona 5. epizoda: Nakon atentata na Curnaja, u klub dolazi policija kako bi izvršila uviđaj: u klubu su ubijene dve osobe, devojka i atentator na Curnaja.

Curnaj pokušava da sazna ko je pokušao da ga ubije. Zoran mu obećava da će saznati, ali da mora da sarađuje. Žeravica ispituje Marjanovića da li je imao neke veze sa atentatom na Curnaja.

Žeravica upozorava Curnaja da mora biti pametan i da radi sve što mu policija traži dok se ne potpišu papiri. Aleksandrovo stanje se poboljšava i doktor želi da popusti terapiju. Tokom seanse mu ispisuje i prenosi Dunjinu poruku da izdrži. Curnaj sa advokatom stiže u policiju kako bi dao izjavu povodom pucnjave.

Lavov nestanak je zvanično potvrđen. Jelena je pronašla ime atentatora i rezultate predaje Zoranu; saznaju da je pripadao Zvornikovom klanu Barmeni. Hana dolazi u posetu kod ministra Marjanovića jer je uznemirena zbog napada na Curnaja.

Lav se vraća kući; govori majci da se plaši kad u trenutku neko pozvoni na vrata.

Goranov sledeći korak da privede zelenaše a pre toga je pozvao inspektorku Milanku u pomoć kako bi rešila slučaj oko Lava…

Uzbudljivi scenario, koji pokazuje kako se ovaj opasan porok razvija od zabave do opasnosti i po sam život, potpisuje Nataša Drakulić koja je zajedno sa Predragom Gagom Antonijevićem i kreator serije.

Poznatoj glumačkoj ekipi koju čine Vuk Kostić, Marko Janketić, Tihomir Stanić, Miodrag Radonjić, Marko Vasiljević, Mirjana Karanović, Nina Janković Dičić, Slavko Štimac, Slaviša Čurović, Sloboda Mićalović, Ivan Zablaćanski, Ivana Dudić i drugi, u novoj sezoni se pridružuju i Slaven Došlo, Milan Kolak, Nikola Ristanovski, Aleksandar Dimitrijević, Tarik Filipović, Sonja Damjanović, Miloš Vlalukin, Sanja Jovićević Popović i Ivan Jeftović.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement