Connect with us

Sadržaj epizoda

Ubice mog oca 6. sezona 6. epizoda: OBRADOVIĆKA pristaje da URADI ono što se TRAŽI od nje!

U nedelju, 5. marta, od 21.00 na Superstar TV

Published

on

Ubice-mog-oca-6-sezona-6-epizoda

Ubice mog oca 6. sezona 6. epizoda: Milanka ispituje Lavovu majku o njemu, ali ona odbija da sarađuje. Marjanović obećava Vesi da ako nastavi da radi posao kako treba, da će dobiti ekskluzivu kakvu do sad niko nije imao. Vitko pronalazi Elenu i odvodi je u policiju.

Mirko traži od Dunje da preko svog prijatelja doktora dostavi Aleksandru jednu informaciju. Milanka saslušava Lava, ali je i dalje ubeđena da postoje informacije koje je izostavio, pogotovo imena osoba od kojih je pozajmio novac. Zelenaše Dimitrija i Cvetina privodi policija zbog neodazivanja na informativni razgovor. Obradovićka dolazi kod Marjanovića i govori mu da prenese da je odlučila da će uraditi šta treba.

Hana predlaže Curnaju da se skloni na neko vreme dok ne prođe ceo proces oko Sitilenda. Po Lava dolazi policija i privodi ga zbog pljačke osobe na ulici. Na saslušanju Nenada, Miško se priseća da je bio u kazinu sa njim, u noći kad mu je ubijena majka. Dimitrije ne želi da prizna da poznaje Nenada, niti da mu je pozajmljivao novac.

Curnajev čovek pronalazi Marjanovićevog čoveka i puca u njega…

Uzbudljivi scenario, koji pokazuje kako se ovaj opasan porok razvija od zabave do opasnosti i po sam život, potpisuje Nataša Drakulić koja je zajedno sa Predragom Gagom Antonijevićem i kreator serije.

Poznatoj glumačkoj ekipi koju čine Vuk Kostić, Marko Janketić, Tihomir Stanić, Miodrag Radonjić, Marko Vasiljević, Mirjana Karanović, Nina Janković Dičić, Slavko Štimac, Slaviša Čurović, Sloboda Mićalović, Ivan Zablaćanski, Ivana Dudić i drugi, u novoj sezoni se pridružuju i Slaven Došlo, Milan Kolak, Nikola Ristanovski, Aleksandar Dimitrijević, Tarik Filipović, Sonja Damjanović, Miloš Vlalukin, Sanja Jovićević Popović i Ivan Jeftović.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor Wikipedia

Advertisement