Connect with us

Domaće serije

KALKANSKI KRUGOVI 2 stižu na SUPERSTAR! Evo i KADA! Pogledajte PRVI TREJLER! (VIDEO)

Iznenađenje sezone uskoro na malim ekranima

Published

on

Kalkanski krugovi (10)

“Kalkanski krugovi” bili su prva srpska serija koja je na domaće male ekrane donela misterioznu dramu sa elementima horora. Nesvakidašnja i zagonetna do samog kraja, serija je privukla veliku pažnju publike, zbog čega je ubrzo posle emitovanja poslednje epizode obnovljena za drugu sezonu.

A sada je posle dugo čekanja konačno došlo vreme za nastavak. Druga sezona zvanično stiže na kanal Superstar od 1. aprila i emitovaće se vikendom u 21.00.

Kalkanski krugovi su oduševili domaću publiku sa prvim ciklusom i zato se sa velikim nestrpljenjem iščekuje nastavak. Glavni glumac serije Vojin Ćetković najavio je da nastavak donosi mnogo uzbuđenja, i da je ekipa „Kalkanskih krugova“ imala veliku pomoć od utisaka publike u kreiranju novih epizoda. Iako nam Ćetković nije otkrio kada će početi emitovanje druge sezone, podelio je sa publikom neke informacije koje do sada nisu bile poznate.

– Radio sam nekoliko puta sa scenaristom Đorđem Milosavljevićem koji ume da drži publiku u neizvesnosti do poslednje epizode. Ono što je novo jeste to da ćemo u drugoj sezoni imati 20 novih likova, serija odiše nekim drugim bojama i energijom. Đorđe je malo raširio priču pa se sada radnja odvija iz raznih uglova. Naravno, imali smo uvid u to šta je ljude najviše privuklo, pa smo u tom pravcu i razvijali radnju u novim epizodama. Šta god da radimo istina je da ne podilazimo publici, ali njeno mišljenje je veoma važno – poručio je Vojin Ćetković u intervjuu za TV Novosti.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV

Foto Printskrin

 

Advertisement