Connect with us

Domaće serije

Kalkanski krugovi 3: Petar se VRAĆA IZ MRTVIH? Zabran dobija NOVU BABA GUBU

Nove epizode donose razrešenje misterija Zabrana

Published

on

Kalkanski-krugovi-3-sezona

“Kalkanski krugovi 3” poslednji je ciklus priče o magičnom Zabranu, sa kojim ćemo se oprostiti nakon novih 10 epizoda. U drugoj sezoni serije popularne serije videli smo mnoge nove likove. Ipak, najviše pažnje izazvala je Magdalena (Paulina Manov), bivša Veliborova ljubav, koja je čak iz Australije došla kako bi upoznala sina Petra Matića (Lazar Nikolić). Posle veoma emotivnih scena, Magdalena je postala nova Baba Guba, čuvarka mitskog Zabrana u kome je njen sin izdahnuo na očevim rukama.

Petar se vraća kao utvara?

Kalkanski krugovi

Zanimljivo je da je na snimanju treće sezone nastala fotografija na kojoj se vide bled Lazar Nikolić i Ivana Zečević, što je obožavaoce serije navelo na zaključak da će se Petar “vratiti iz mrtvih”. Kakve su mogućnosti da se to dogodi u priči iz Zabrana i sela Dol, ostaje nam samo da pretpostavljamo. Mada, u seriji su se razni likovi poljavljivali kao priviđenja, pa je možda i Petar posetio oca Velibora ili majku Magdalenu.

– Kroz celu seriju se provlači replika “Zabran nekom daje, nekom oduzima”. Pitanje je da li je Petar nastradao zbog Zabrana, ili zbog toga što je prepoznao u svim likovima dobro i zlo. Nejasno je i da li je Zabran za Magdalenu i njega napravio dobro, ili nije, ali meni je bitno samo da su se oni sreli i upoznali. A to da li su na neki način možda negde zajedno, ne mogu da kažem zbog treće sezone – rekao je u intervjuu za “TV novosti” Lazar Nikolić.

Ko će biti nova Baba Guba?

Scenarista Đorđe Milosavljević kaže da je od početka imao zamisao gde bi priča “Kalkanski krugovi” trebalo da se završi.

– Ovo nije ona vrsta dramaturgije koja može da se nastavlja dok god postoji interesovanje. Ova priča ima jasnu tačku u kojoj se definitivno razrešava odnos Mione i njenog oca Dejana, kao i Mione i cele te zajednice koja živi u Dolu i ona će biti zaokružena sa tridesetom epizodom – zaključuje Đorđe Milosavljević.

A u novim epizodama, u Dol stiže moćni Miroslav Spasić i okuplja grupu istomišljenika sa kojima želi da prisvoji Zabran i iskoristi njegove moći. Miona se udrućuje sa Veliborom i ostalim stanovnicima, kako bi zaštitila magični prostor Dola od do sada najotrovnije pretnje po njegov opstanak. I mada je borba protiv Spasića uspešna, Velibor veruje da je Zabran još nezaštićen, te da može ponovo privući nekog ko bi želeo da ga iskoristi. Magdalena je očigledno bila pogrešno izabrana čuvarka, tako da je sad vreme da se pronađe ona prava, koja će biti naslednica mitske Baba Gube. Vreme je da se kalkanski krugovi konačno zatvore.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement