Connect with us

Sadržaj epizoda

KALKANSKI KRUGOVI 3. SEZONA 1. EPIZODA: Zabranu preti NOVA OPASNOST! Evo i KOJA!

U subotu, 30. marta od 21.00 na Superstar TV

Published

on

Kalkanski krugovi 3. sezona 1. epizoda

Kalkanski krugovi 3. sezona 1. epizoda Ravnoteža u Dolu je prividno uspostavljena nakon izbora nove čuvarke Zabrana.

Ipak, među onima koji ne veruju da je Lena (Paulina Manov) buduća čuvarka je i Velibor (Žarko Laušević) koji poziva Mionu (Ivana Zečević) da dođe iz Beograda u Dol, jer njen otac, Dejan (Vojin Ćetković), radi na svoju ruku, sa stranim investitorima, na promeni Zabrana.

Nakon dolaska Miona (Ivana Zečević) saznaje da osim poslovnih akcija, u koje je umešana Svetlana (Nina Janković), Dejan (Vojin Ćetković) ima pored sebe osobu sa kojom planira budućnost. To je Nina (Ana Franić), potpredsednica opštine koja je omogućila Dejanu (Vojin Ćetković) poslovne aktivnosti u Zabranu.

 Istovremeno, iz Garaškog jezera lokalni ribolovac počinje da vadi fosilizovane grane koje podsećaju na ljudske ostatke.  Zabran je novim aktivnostima probuđen.

Premijerno od 30.marta subotom i nedeljom od 21.00 na kanalu Superstar TV, priča „Kalkanskih krugova“ se na najbolji mogući način zaokružuje, uz mnogo napetih preokreta o konačnom zatvaranju kalkanskih krugova.

Glumačku podelu čine Ivana Zečević, Žarko Laušević, Vojin Ćetković, Nebojša Dugalić, Paulina Manov, Nina Janković, Lazar Nikolić, Zlatija Ivanović, Nataša Ninković, Milutin Mima Karadžić, Branka Pujić, Ljiljana Stjepanović, Dejan Cicmilović, Nina Nešković, Bojana Stojković, Marko Gvero, Filip Stankovski, Filip Hajduković, Aleksandar Petković, Aleksandar Đurica, Nela Mihailović, Igor Đorđević.

Produkcijska kuća Firefly i Telekom Srbija stoje iza ovog originalnog TV formata, kojeg kao reditelji potpisuju Milan Karadžić i Gordan Matić, direktor fotografije je Dušan Ivanović, kompozitor Marko Matović, kostimografkinja Dragica Laušević, a scenografkinja je Jovana Radojević.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Firefly

Advertisement