Connect with us

Sadržaj epizoda

ZAKOPANE TAJNE 8. epizoda: LALA otvara istragu o DVE SUMNJIVE SMRTI! Evo i ČIJE!

U utorak, 28. marta

Published

on

Zakopane tajne 8

Zakopane tajne 8. epizoda: Nova epizoda serije „Zakopane tajne“ na programu je i večeras od 21 čas na televiziji Pink. Gledaoci će nastaviti da prate intrigantnu priču bogate porodice Doder, a tajne koje su godinama bile potisnute, nastavljaju da se otkrivaju.

Nakon plana da svoju ćerku uda u porodicu Doder, Macana Laudanović dolazi u vilu u pokušaju da natera Jakova da oženi Žan-Mari. Njen direktan pristup i odlučnost da Jakov ispuni svoju dužnost nakon što je proveo noć sa Žan-Mari ostavljaju celu porodicu Doder u šoku. Da li Jakov ima drugi izbor sem da pristane na brak?

I dok Macana insistira da Jakov oženi Žan-Mari, njemu se po glavi i dalje mota Ivona, o čemu se i poverava najboljem drugu. Da li će uspeti u nameri da je opet vidi?

Damir je rešen da po svaku cenu zadrži Doru za sebe. Dok Dora čeka da se Andrija Besni pojavi u klubu, Damir šalje obezbeđenje da se obračuna sa njim i da nikako ne odaju da on ima veze sa tim. Da li će to biti dovoljno da zadrži Besnog podalje od Dore?

Đurđa nastavlja da sprovodi svoj plan – da preko Gvozdena i Fani dobija informacije o dešavanjima u vili Doderovih, kao i da na taj način ne dozvoli da njih dvoje ostanu bez nasledstva. Kakve će informacije ovog puta doći do nje i šta će sa njima uraditi?

Lala saopštava porodici da je nakon razgovora sa Balšom pokrenula pitanje testamenta, što će iznervirati njenu decu. Kakvu je odluku donela Lala?

Balša se suočava sa Vanjom i daje mu njegov dosije iz Italije – u kome je sve o njegovom problemu sa kockom, problemu sa bivšom ženom i svim dugovima zelenašima. Vanja je šokiran, ali koji je Balšin sledeći korak?

Zajedno sa Emom, Lala donosi odluku da uz pomoć bivšeg inspektora pokrene istragu o tragediji sa dva smrtna slučaja. Da li će istraga otkriti nove tajne?

Vera pokušava da se suoči sa situacijom u kojoj se nalazi, ali joj to ne polazi za rukom. Međutim, za njen problem, rešenje joj nudi doktor Alimpić. O čemu se radi?

Odgovori na ova pitanja čekaju vas u večerašnjoj epizodi serije „Zakopane tajne“ – od 21 čas na televiziji Pink!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto IMDB

Advertisement