Connect with us

Sadržaj epizoda

Zakopane tajne 12. epizoda: ŠOK! Lala otkriva Balšinu NAJVEĆU TAJNU! Evo KO mu je bila LJUBAVNICA!

U ponedeljak, 4. aprila

Published

on

Zakopane tajne 35

Zakopane tajne 12. epizoda: Gledaoci će nastaviti da prate intrigantnu priču bogate porodice Doder, a tajne koje su godinama bile potisnute, nastavljaju da se otkrivaju.

Nakon haosa u vili, Lala pokušava da uteši Doru i da joj do znanja da nije želela da se meša – dok joj se Dora žali na Kosaru i to što se meša u sve.

Gvozden želi da istera sve na čistac sa Balšom, ali ga Đurđa sprečava, govoreći mu da će se ona pobrinuti za bivšeg muža. Da li će odnos između oca i prvorođenog sina postati bolji ili gori?

Lala konačno želi da prizna Balši ono što ga najviše zanima: da li ga je prevarila sa njegovim bratom blizancem Bogdanom. Ali, usput mu otkriva da zna njegovu tajnu – da je on bio ljubavnik Bogdanove žene! Kako će Balša reagovati na Lalino otkrivanje njegove tajne?

Švrća savetuje Lalu i ukazuje joj da treba da rešava probleme pre nego što se Kosara umeša. Da li će Lala poslušati mlađu sestru?

Jela se poverava Ljubici i govori joj da je ubeđena da Bojana zna njihovu najveću tajnu. Da li će klupko početi da se odmotava?

Andrija Besni počinje da prikuplja informacije o Damiru, spremajući mu osvetu jer je platio ljude da ga pretuku. Šta će Andrija saznati o Damiru?

Ivona i Jakov se konačno zbližavaju, ali da li je moguće da pored svih tajni porodičnih problema budu srećni?

Odgovori na ova pitanja čekaju vas u večerašnjoj epizodi serije „Zakopane tajne“ – od 21 čas na televiziji Pink!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement