Connect with us

Sadržaj epizoda

Zakopane tajne 15. epizoda: Jakov je RASKINUO sa Ivonom! A evo i KO će mu pomoći da je PREBOLI! Šokiraćete se!

U četvrtak, 6. aprila od 21.00 na TV Pink

Published

on

Zakopane tajne 15. epizoda (4)

Zakopane tajne 15. epizoda: Nova epizoda serije „Zakopane tajne“ na programu je u četvrtak 6. aprila od 21.00 na televiziji Pink. Gledaoci će nastaviti da prate intrigantnu priču bogate porodice Doder, a tajne koje su godinama bile potisnute, nastavljaju da se otkrivaju.

Gvozden i Fani i dalje svim silama pokušavaju da se uklope u porodicu Doder, ali im nikako ne polazi za rukom. Da li će zbog svojih izajva još jednom dobiti podsmeh od porodice?

Posle raskida sa Ivonom, Jakov ne može da dođe sebi i opija se u kafani, ali mu u pomoć dolazi jedna osoba. Ko može da pomogne Jakovu da preboli Ivonu?

Lala tokom porodične večere govori deci da ne dozvole da im bilo ko pokvari raspoloženje, ali joj onda Balša saopštava da će sutra na večeri imati goste. Zbog čega je Lala sa negodovanjem dočekala ovu informaciju?

Ivona je ubeđena da je Jakov manijak koji ucenjuje žene i da je ispala glupa što je poverovala da je on njen princ koji će zavoleti devojku poput nje. Da li Ivona može promeniti mišljenje o Jakovu i da li se njihov odnos može popraviti?

Kosara ubeđuje Lalu i Balšu da je videla nešto, zbog čega smatra da su previše idealizovali Doru, ali njima je teško da poveruju u to. Šta je to videla Kosara?

Nikolina optužuje Tadiju da ju je uništio za ceo život i  da samo traži razlog da se razvede od nje. Da li će Tadija odustati od razvoda?

Odgovori na ova pitanja čekaju vas u večerašnjoj epizodi serije „Zakopane tajne“ – od 21 čas na televiziji Pink!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement