Connect with us

FILM

„KAD NEVESTE ZARATE“: Romantika na kanalu FOX LIFE

U petak, 07. aprila, od 21.00

Published

on

Kad neveste zarate

U romantičnoj komediji „Kad neveste zarate“ iz 2009. godine, koja je u petak od 21.00 na kanalu Fox Life, reditelj Geri Vinik spojio je dve zvezde Holivuda srednje generacije – oskarovku En Hatavej i kandidatkinju za tu prestižnu nagradu – Kejt Hadson. Po scenariju Grega DePola one tumače dve najbolje drugarice, a u ostalim ulogama su: Kendis Bergen, Brajan Grinberg, Kris Prat…

Glavne junakinje su Liv i Ema, najbolje drugarice koje su još kao devojčice maštale i do detalja isplanirale svoja venčanja. Pratimo ih nakon što su napunile 20 godina. Obe su našle muškarce sa kojima žele da provedu ostatak života i konačno mogu da realizuju svoja maštanja iz detinjstva i dožive taj sudbonosni dan.

Iako su drugarice drugačije zamišljale ceremonije venčanja, obe su znale da će „da“ izgovoriti u legendarnom njujorškom Plaza hotelu. I kada je konačno došalo vreme za zakazivanje tog važnog datuma, administrativnom greškom obe su dobile termin u istom danu. Tako će se uticajna advokatica Liv i učiteljica Ema naći u situaciji da se bore da baš njihovo venčanje bude kako su zamišljale i učiniće sve da ispune svoje snove.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement