Connect with us

Sadržaj epizoda

Zakopane tajne 18. epizoda: ŠOK! Tadija otkriva Ivoninu TAJNU? Evo o ČEMU JE REČ!

U utorak, 11. aprila

Published

on

Zakopane tajne 26

Zakopane tajne 18. epizoda: Nova epizoda serije „Zakopane tajne“ na programu je u utorak 11. aprila od 21.00 na televiziji Pink. Gledaoci će nastaviti da prate intrigantnu priču bogate porodice Doder, a tajne koje su godinama bile potisnute, nastavljaju da se otkrivaju.

Tadija se poverava Ogiju o razgovoru sa Ivonom. Iako mu ništa konkretno nije rekla, Tadija je ubeđen da nešto krije. Da li je Tadija na pragu otkrivanja Ivonine tajne?

Relja dolazi kod Balše u sobu i govori mu da ima jednu važnu informaciju koju će sigurno želeti da čuje. Šta će Relja saopštiti Balši?

Vera upoznaje Ranku sa Viktorom, a ona od šoka uspeva samo da kaže kako Viktor i ona veoma liče. Šta to Ranka zna?

Kosta požuruje Nikolinu u njihovom planu osvete, ali mu ona govori da sve treba da se uradi kako treba, a ne brzo, jer bi u suprotnom Balša mogao da posumnja da nešto smera. Da li će Kosta prepustiti sve Nikolini ili će nastaviti da vrši pritisak?

Laudanovići dolaze kod Doderovih na večeru, a Macana ućutkuje muža i govori Lali i Balši da želi da čuje šta im je potrebno od njih, kako bi onda oni mogli da kažu šta žele od Doderovih. Da li će sve bogate porodice naći zajednički jezik?

Lala se suprotstavlja Blaši i govori mu da niko, pa ni njih dvoje, neće određivati Dori sa kim će biti u vezi, ali joj Balša govori da želi da Dora bude srećna, samo ne sa Andrijom. Da li će Balša otkriti zašto želi da drži ćerku dalje od porodice Radičanin?

Aladža dolazi kod Ljubice i Jele, i videvši da ih muči neku problem, nudi im pomoć za šta god da im treba. I dok Ljubica želi da odbije Aladžinu pomoć, Jela mu govori da treba da zaštiti njenu unuku Veru. Od koga Jela želi da zaštiti Veru?

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAMFACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Pink

Advertisement