Connect with us

Sadržaj epizoda

EKSKLUZIVNO Počelo snimanje TREĆE SEZONE serije TAJNE VINOVE LOZE! A evo KO se vraća u NOVIM EPIZODAMA!

Saznaj sve o novoj sezoni!

Published

on

Tajne-vinove-loze-Indija

Tajne vinove loze konačno dobija i treću sezonu. Kako portal FILM I TV nezvanično ekskluzivno saznaje prva klapa trećeg ciklusa popularne serije već je pala, a snimanje je u toku.

Tajne vinove loze serija je u produkciji Telekoma Srbija i MetRo filma koja nas već dve sezone na kanalu Superstar i na RTS 1 vodi u čaroban svet vina, ljubavi i intriga šetajući nas kroz najlepše pejzaže Srbije, ali i kroz vreme.

Zbog trenutne situacije u zemlji više informacija o tome u kom pravcu nas vodi radnja u novim epizodama i hoće li biti nekih novina u glumačkoj podeli biće uskoro otkriveno, a do tad vas podsećamo na nedavnu izjava jednog od glavnih negativaca iz prve sezone koji je najavio svoj povratak u trećoj sezoni.

– Snimaće se i treća sezona serije “Tajne vinove loze”. Biće, naravno, i novih likova i uzbudljivijih zapleta – rekla je Mirjana Bobić Mojsilović za Novosti svojevremeno.

Da će se biti i trećeg nastavka “Tajni vinove loze”, potvrdio je i novosadski glumac Branislav Jerković, koji igra beskrupuloznog biznismena, Dušana Jovića, ljubavnika Anje (Vanja Nenadić), ćerke glavnog junaka Vuka (Vojin Ćetković).

– Moj lik se ne pojavljuje u drugoj sezoni, jer će priča ići u nekom drugom smeru, pa su zato menjali likove i situacije, to je produkcijska stvar. Ja se pojavljujem vrlo malo, što ne znači da me neće biti u trećoj sezoni – kaže Branislav Jerković, stalni član Srpskog narodnog pozorišta i dobitnik brojnih nagrada za role u teatru, koga smo zapazili i u serijama “Nek ide život”“Neki bolji ljudi”“Vreme zla”. – Voleo bih da radim neki klasik na televiziji ili u filmu. Trenutno pregovaram o ulozi u jednoj novoj seriji, ali ne bih za sada ništa govorio o tome.

 

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / Miša Obradović

Izvor Novosti

Advertisement