Connect with us

FILM

„UHVATI RITAM: SVE ILI NIŠTA“: Na kanalu FOX LIFE

U nedelju, 28. maja, od 20.00

Published

on

Uhvati ritam: Sve ili ništa

Sve zvezde iz prethodnih filmova „Uhvati ritam: Sve ili ništa“ (Fox Life, nedelja, od 20.00) idu zajedno u bleštavi Las Vegas, da se bore za pobedu koja može da odluči o njihovim snovima i karijerama.

Peti je i poslednji deo filmske serije Uhvati ritam i nastavak filma Uhvati ritam: Revolucija iz 2012. godine. Glavne uloge glume Rajan Guzman, Brijana Evigan, Stiven „tWitch“ Bos, Miša Garijel, Izabela Miko, Alison Stoner i Adam Sevani.

Šon Ejsa (Rajan Guzman), Edi (Miša Gabrijel) i njihova plesna ekipa Mob bili su veoma samouvereni stigavši u Los Anđeles kao zvezde oglasne kampanje. Prošlo je godinu dana u toku kojih oni u svetu profesionalnog plesa, pored snažne konkurencije, ne uspevaju da prođu dalje od audicije. Većina želi da se vrati u Majami, ali Šon je odlučio da pokori Holivud, makar sam.

Šon stupa u kontakt sa starim prijateljem Musom (Adam Sevani), a pažnju mu ubrzo privlači televizijsko plesno takmičenje, čiji pobednik osvaja trogodišnji ugovor za nastupe u Las Vegasu. Okupljaju grupu, a jedna od članica je i lepa Endi Vest (Brijana Evigan). Uspešno ulaze u finale, a glavni protivnici su im Grim najts i Šonova stara ekipa Mob.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Fox

Advertisement