Connect with us

Domaće serije

ŠOK! OVO su bile POSLEDNJE REČI Luke Raca o Milici Milši i Žarku Jokanoviću! 10 dana posle prestali su da govore!

Iznenadićete se…

Published

on

Luka Raco Igra sudbine (2)

Luka Raco će do kraja godine snimiti hiljaditu epizodu za najgledaniju televizijsku seriju „Igra sudbine“ koja se emituje već tri godine na malim ekranima. Popularni glumac je ispričao je šta sve publika može da očekuje u novoj sezoni, kakvo mišljenje ima o Milici Milši i sa kime se druži van seta.

Mladi glumac kaže da će do kraja godine publika imati priliku da ga gleda u seriji čak hiljadu puta.

– Biće do kraja sezone snimljeno 1000 epizoda, a emitovano je do sada na malim ekranima 560 epizoda. Publici se sviđa ono što radimo. Svi smo ponosni na projekat – kaže Luka za Informer.

Popularni glumac tvrdi da nema utisak da marljivo rade na seriji već duži vremenski period kao i da je na snimanjima uvek turbulentno.

– Imam utisak da su tri godine od kako snimamo proletele, ceo ovaj period je prošao lepo i turbulentno. Bilo je puno uspona i padova, ali na kraju je prevagnulo da smo deo projekta koji nam je svima promenio živote. Rad sa ljudima koji su mi postali prijatelji i toliko dragocenog iskutva. Ovaj projekat je nezaboravno iskutvo – ističe Luka.

Raco kaže da ne zna koliko će se još serija snimati, ali da će sa velikim zadovoljstvom nastaviti da igra Aleksu Kanačkog:

– Kada sam prihvatio ulogu, nisam očekivao ovoliku popularnost i pozitvne komentare. Iskreno ne znam koliko će se još raditi serija, za sada znam da ćemo snimiti još 300 epizoda, a za kasnije ćemo videti, utiče hiljadu faktora, sve zavisi od šera i gledalaca. Moje kolege i ja ćemo se vrlo rado odazvati pozivu i nastavićemo ovaj projekat – ističe Luka.

Raco otkriva koliko ima sličnosti sa likom Aleksa Kanački koji igra u popularnoj seriji.

– U suštini imam i nemam sličnosti sa likom koji igram. Aleksa je prestavljen idealno, nekako je idealizovan, a mislim da je danas to jako teško postići. Interesantno je da kroz svoj lik mogu puno toga da naučim i da se trudim da ih primenim u privatnom životu. Defintivno imam više sličnosti sa Aleksom koga sada imate prilike da gledate nego sa onim sa početke serije – tvrdi glumac

Za novu sezonu kaže da donosi puno uzbuđenja i da smatra da će se dopasti publici.

– Ova sezona će biti najbolja do sada, zato što je Žarko Jokanović nadmašio sebe. Scenario je toliko zanimljiv, pun zapleta, novih likova i stvari. Mislim da će se dopasti gledaocima i da će biti oduševljeni – ističe Luka.

Popularni glumac kaže da se druži sa svim kolegama iz popularne serije, ali da je najbliži sa Stevom Pialeom:

– Svi smo kolegijalni i bliski, sa svima se družim ali najviše sa Stevom. Često se okupljamo, idemo na proslave, rođendane i putujemo po svetu zajedno. Mi smo jedna velika družina, kvalitetnih prijatelja. Išli smo na Šri Lanku i bili smo tamo mesec dana Olja Lević, Tijana Maksimović, Matea Milosavljević, Ammar Mesić, Milica Tomašević i Marko Jovičić – priča Luka.

Raco kaže da se puno radi, ali da mu nikada ne pada teško snimanje i da ga je Milica Milša naučila mnogim stvarima.

– Snimanja traju nekada po 12 sati, ali nikada mi nije teško, jer volim svoj posao. Mica mi je kao druga majka, meni i svima nama sa seta. Moja velika životna sreća i zadovoljstvo je što radim sa jednom tako velikom glumicom kao što je Milica Milša. Ona je divna žena, veliki i kvalitetan čovek, predivna glumica. Često nam deli savete i sugestije, naučila nas je mnogim stvarima. Jako sam srećan što su Žarko i ona deo mog života – istakao je Luka krajem prošle godine u intervjuu za Informer 13. oktobra prošle godine. Zanimljivo je to da je glumac samo 10 dana kasnije prekinuo kontakt sa Milicom Milšom i Žarkom Jokanovićem, nakon što su njih dvoje napustili seriju “Igra sudbine”.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor: Film i TV/ Kurir/ Informer

Foto Promo Prva Aleksandar Krstović

Advertisement