Connect with us

Domaće serije

Serija FRUST: Pogledajte PRVI TREJLER za novu crnu komediju Danisa Tanovića

Premijerno prikazivanje u okviru 29. Sarajevo film festivala

Published

on

serija-frust

Serija FRUST: Uoči premijernog prikazivanja prve epizode, u okviru 29. Sarajevo film festivala, izašao je trejler za ovaj serijal, koji kao reditelj potpisuje jedini dobitnik Oskara za režiju iz našeg regiona – Danis Tanović.

Kroz šest epizoda publiku očekuje crna komedija sa primesama trilera, u kojoj je glavni lik Vedran, neuspešni mladi novinar koji se bori da dobije bilo kakvu pažnju ili priznanje. Kada slučajno ubije sitnog kriminalca koji je terorisao njegov komšiluk, nepoznatog ubicu javnost proglašava pravednim osvetnikom i preko noći postaje lokalna superzvezda. Ipak, nesposoban da otkrije svoj identitet, Vedranova frustracija samo raste. On dolazi do odluke koja mu menja život – da nastavi svoj tajni krstaški rat.

TV serija Frust donosi brutalan osvrt na moderno društvo kroz jednu uvrnutu priču u kojoj su supermoći glavnog junaka njegova ogorčenost i prezir prema čovečanstvu, jer kad zvezda može postati bilo ko sa malo ili bez ikakvog stvarnog talenta ili znanja, borba za slavu je, ponekad i doslovno – ubitačna.

Glumačku postavu čine Deni Mešić, Dunja Stojanović, Ermin Sijamija, Anđela Jovanović, Alban Ukaj, Aleksandar Dimitrijević, Faruk Hajdarević, Maja Izetbegović, Milena Radulović i mnogi drugi.

TV serija FRUST, prva serija na čijem razvoju je učestvovala i mađarska kuća Joyrider, je prvi regionalni projekat sa međunarodnom autorskom ekipom produkcijske kuće Firefly i Telekoma Srbije.

Kreatori serijala su Srđan Vuletić iz Bosne i Hercegovine i Gabor Krigler iz Mađarske, nekadašnji urednik HBO programa za Evropu, a scenaristi su Srđan Vuletić, Gabor Krigler i Eszter Angyalosy.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Firefly Productions

Advertisement