Connect with us

Domaće serije

Serija OD JUTRA DO SUTRA dobija POJAČANJE! Stiže NOVA GLUMICA, a evo i u kakvoj je vezi sa VOJOM AJKULOM!

Ovome se NIKO nije nadao!

Published

on

Od jutra do sutra

Porodična serija „Od jutra do sutra“ iz dana u dan kraj malih ekrana okuplja veliki broj ljudi, a nedavno se dobro poznatoj glumačkoj ekipi priključila i nova koleginica.

Pored Ivane Dudić i Milutina Miloševića, koje gledate u glavnim ulogama, od sada ćete imati prilike da gledate i glumicu Sanju Jovićević, koja u seriji tumači lik Miljane, Ninine sestričine, koja dolazi iz Crne Gore.

Sanja se u seriji prvi put pojavila u sinoćnoj epizodi, kada je iznenada došla u posetu svojoj tetki Ninoslavi Nikolić, koja je rešila da od svoje sestričine napravi čoveka. Odmah joj je postavila pravila ponašanja u firmi, posebno akcentujući da su na poslu isključivo i samo koleginice.

Glumica Sanja Jovićević se široj publici prvi put predstavila 2011. godine ulogom Bojane Bačić u poznatoj seriji „Budva na pjenu od mora“, kada je vrckastim stavom i veštim glumačkim talentom odmah osvojila srca publike.

Budući da glumica svoj privatan život vešto krije od očiju javnosti, malo ko zna podatak da je ona u braku sa starijim kolegom Branimirom Popovićem sa kojom ima i ćerku.

Da stvar bude interesantnija, zahvaljujući seriji „Od jutra do sutra“ ovo dvoje supružnika se prvi put se nalaze u zajedničkom kadru, ali Voja Ajkula (Branimir Popović) u glumi Miljaninog bivšeg teču.

Podsećamo, pored brojnih pozorišnih komada, Sanju Jovićević smo imali prilike da gledamo i u poznatoj seriji „Hotel Balkan“.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV/Prva

Foto Printskrin

 

Advertisement