Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE 6 Otkrivamo SVE o NOVOJ SEZONI! Šta će biti sa Lukom i Aleksom? Una Zvrk NIJE UMRLA? Ali evo KO JESTE!

Iz Slovenije stižu ŠOK VESTI! Ovome se NIKO NIJE NADAO!

Published

on

Igra sudbine

Igra sudbine u novoj sezoni donosi šokove bez kraja. Očekujte neočekivano, sve što ste do sada mislili da znate o Kanačkima i Ožegovićima može biti promenjeno ili ne? Sigurni smo da će vam nove epizode doneti uzbuđenje i prikovati vas uz frekvenciju Prve svakog dana od 20.00.

Epizodom pod rednim brojem 795, Igra sudbine otišla je na zasluženu letnju pauzu, pa sada odmorni i puni elana uz mnoga iznenađenja koja nas očekuju u novim nastavcima ekipa serije vratila se u studio gde vrvi od novotarija, ali nećemo vam sve otkrivati, već ćemo vas pustiti da to sami otkrivate u premijernim epizodama.

Luka, Aleksa, Pančeta, Ivan, Olga, tetka Lila i svi ostali omiljeni likovi ove gledane serije u novim epizodama, oživljavaju, za vernu publiku, zaplete, rasplete, iznenađenja, strašna stradanja pojedinaca, uzdizanja iz pepela, nove radosti i strahove, strepnje i pretnje, u večitoj borbi dobra i zla, u borbi za ljubav, porodicu i one koje najviše volimo.

Uz stare i nove likove, neverovatne obrte, kao i obično, u „Igri sudbine“ videćete da ništa nije onako kako izgleda na prvi pogled. Novu sezonu vaše omiljene serije gledaćete bez daha, uz suze i smeh, nevericu i strepnju za vaše omiljene junake.

Sa ekipom „Igre sudbine“ rastali smo se uz prisustvo policije. Aleksu i Luku iz vile Kanački odveo je Cole na informativni razgovor, a već u novoj epizodi saznaćemo šta je razlog privođenju. Zvrk je krenula u Sloveniju i znamo da je na putu autobus doživeo stravičnu saobraćajnu nesreću, da li je ona poginula ili ne? Tića i Pančeta znaju da je njihov loz izvučen, a nagrada od milion evra je primamljiva, ali da li znaju gde ta srećka?

Na ova i mnoga druga pitanja odgovori radoznaloj publici stižu u ponedeljak 28. avgusta u novim epizodama „Igre sudbine“ od 20.00.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Continue Reading
Advertisement