Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE se vraća na male ekrane sa NOVOM SEZONOM! A evo i KADA!

Nove epizode donose uzbuđenje već od STARTA!

Published

on

Igra sudbine

IGRA SUDBINE Najdugovečnija i omiljena televizijska serija „Igra sudbne“ u ponedeljak 28. avgusta vraća se u dobro znani termin od 20.00 na Prvu televiziju. Nova sezona ove telenovele doneće pregršt obrta, nove ljubavi i spletke, prijateljstva i ratove, simpatije i netrpeljivosti, ali i slatkih ljubavnih muka…

Epizodom pod rednim brojem 795 „Igra sudbine“ otišla je na zasluženu letnju pauzu, pa sada odmorni i puni elana uz mnoga iznenađenja koja nas očekuju u novim nastavcima ekipa serije vratila se u studio gde vrvi od novotarija, ali nećemo vam sve otkrivati, već ćemo vas pustiti da to sami otkrivate u premijernim epizodama.

Uz stare i nove likove, neverovatne obrte, kao i obično, u „Igri sudbine“ videćete da ništa nije onako kako izgleda na prvi pogled. Novu sezonu vaše omiljene serije gledaćete bez daha, uz suze i smeh, nevericu i strepnju za vaše omiljene junake.

Uz „Igru sudbine“ u program Prve televizije u ponedeljak 28. avgusta vraća se i kviz „Pobednik“ koji radnim danima od 17.30 vodi Aleksandra Gudelj. Kviz u novoj televizijskoj sezoni ima novo grafičko ruho, a došlo je i do manjih izmena u igrama, koje će voditeljka predstaviti gledaocima u prvom krugu takmičenja ove sezone.

Sve ovo samo je uvod u ono što Prva televizija priprema za gledaoce ove jeseni. Uz već najavljeno popularno kulinarsko nadmetanje MasterChef Srbija i drugu sezonu serije “Popadija”, na frekvenciji Prve gledaćete i nove zanimljive formate.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Prva

Izvor Prva

Advertisement