Connect with us

Domaće serije

KALKANSKI KRUGOVI 2: Druga sezona stiže na RTS! Evo i KADA

Saznajte šta vas očekuje u novih 10 epizoda

Published

on

Kalkanski-krugovi-2-sezona-10-epizoda

Popularna serija “Kalkanski krugovi 2”, koja je sa prvom sezonom osvojila srca publike, vraća se na RTS. Drugi ciklus gledaćemo od 2. septembra, vikendom od 20.00 na Prvom programu RTS-a. A šta nas očekuje u novih deset epizoda – pročitajte u nastavku teksta.

Miona Matić pokušava da nagovori oca Dejana da napusti Dol i vrati se sa njom nazad za Beograd. Dol i Zabran su sada pod opsadom došljaka i posetilaca – svi traže Baba Gubu i magični lekoviti mineral selenit. Pošto samozvani profesor Teofil Petrović putem svojih v-logova redovno izveštava o događajima o Dolu, sve je veće zanimanje javnosti za Zabran i “kalkanski krug”.

U Dol stiže Magdalena Jakovljević, bivša Veliborova supruga, sa namerom da preuzme starateljstvo nad njihovim sinom Petrom, što dovodi do novih sukoba u kući Matića.

Dejan veruje da se priroda celog Dolovskog Zabrana u međuvremenu dramatično promenila, da više nema lekovita i isceljuljuća svojstva, već da je sad toksična i opasna po celo mesto. Miona konačno shvata da je njen otac u pravu i spremna je da pomogne.

Doljani shvataju da Zabranu treba nova zaštitnica… Između dvanaest žena, koje su prepoznate kao moguće čuvarke, 20. marta, u kišnoj noći prolećne ravnodvenice, biće izabrana nova zaštitnica Zabrana i zamenica Baba Gube.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Firefly

Advertisement