Connect with us

Domaće serije

Dragana Mićalović otkrila kako je zaradila PRVI NOVAC! Šokiraćete se, ali NIJE OD GLUME! Evo o kom poslu je REČ!

Zvezda „Igre sudbine“ progovorila o svom detinjstvu

Published

on

Dragana Mićalović

Dragana Mićalović vratila je srce obožavaocima na mesto kada se ponovo priključila seriji Igra sudbine u roli Une Hristić. Iako joj je upravo ova rola donela i najveću popularnost, nije tajna da je lepa glumica i pre ove junakinje bila miljenica srpske publike.

U emisiji „Klapa“ na TV Informer Dragana se prisetila svojih početaka, kako onih glumačkih, tako i onih koji je vežu za rodni Leskovac i odrastanje sa sestrama Slobodom i Mirjanom.

– Mogu samo da budem zahvalna mojim roditeljima što su nam omogućili da odrastamo u manjem mestu, u kom nije sve tako urbano, i nema te žurbe. U gradu se uvek ima manje vremena nego što je to slučaj u manjoj sredini. Počevši od saobraćaja, recimo. Naši roditelji su veoma rano, dok smo još bile male, kupili plac, nedaleko od Leskovca, u selu Petrovac. Tu su napravili kuću gde smo mi najviše vremena i provodile. MOje odrastanje je bilo u prirodi, na njivi, u voćnjacima. Moja prva zarada je bila tako što sam brala višnje. Tako da kada pogledam kako sada odrastaju neke mlađe populacije, uz napomenu normalno da svako vreme nosi svoje breme, zahvalna sam što sam odrastala u tom nekom vremenu. Iako je to, možda, bila neka 1999. godina koja je bila nemila za sve nas, ali ipak je to bilo neko zdravo odrastanje. I dan danas kada imam neki nemir u sebi, kada se mislima vratim na to vreme, nekako se umirim – ističe Dragana Mićalović, dodajući da se, nažalost, ne vraća u Leskovac, jer njeni roditelji nisu odatle i tamo nema porodicu.

– Iz Leskovca sam otišla kada sam imala 15 godina, Mira i Boba sa 18. Prošle godine smo prodali tu kuću u Petrovcu. Imam drugarice iz osnovne škole iz Leskovca, u kontaktu sam sa njima, ali, nažalost, nemam gde da se vratim, ali srcem, glavom i dušom, mala Gaga je i dalje tamo – poručuje glumica.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Firefly

Izvor Film i TV/Klapa/Informer TV

 

Advertisement