Connect with us

Sadržaj epizoda

Kalkanski krugovi 2. sezona 1. epizoda: Baba Guba UMIRE! Dejan počinje da GUBI RAZUM!

U subotu, 2. septembra, od 20.00 na RTS 1

Published

on

Kalkanski-krugovi-2-sezona-1-epizoda

Kalkanski krugovi 2. sezona 1. epizoda: Godinu dana nakon dramatičnih događaja u Dolu, Miona pokušava da se vrati u svakodnevicu.

Iako daleko od Zabrana, fokusirana na fakultet, još uvek se bori sa sećanjem na tragediju u kojoj je stradao njen momak Bojan, a u snovima je opsedaju misteriozni motivi čije značenje ne može da razume.

Dolski Zabran je, u međuvremenu, postao bizarna turistička atrakcija, najviše zbog samozvanog profesora Teofila Petrovića koji preko svojih vlogova na internetu iznosi čudne, ali i privlačne teorije vezane za Zabran, „kalkanski krug“ i Vidosavu Marković, nekadašnju Baba Gubu – čuvarku Zabrana – koja je u međuvremenu nestala.

Kad iz Dola dobije vesti da Dejan pokazuje znake psihičke labilnosti, i u Zabranu samostalno i bez dozvole izvodi radove na rekonstrukciji srednjevekovne tvrđave, Miona shvata da je vreme da se vrati u Dol.

Uloge: Vojin Ćetković, Žarko Laušević, Ivana Zečević, Paulina Manov, Nebojša Dugalić, Anja Pavićević, Marija Vicković, Lazar Nikolić, Zlatija Ivanović, Nataša Ninković, Milutin Mima Karadžić, Branka Pujić, Ljiljana Stjepanović, Dejan Cicmilović, Vahidin Prelić, Nina Nešković, Bojana Stojković, Filip Hajduković, Filip Stankovski, Aleksandar Petković

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo RTS

Advertisement