Connect with us

Domaće serije

ZAKOPANE TAJNE 2 konačno stižu na TV PINK! A evo i KADA!

Nove epizode stižu na male ekrane u oktobru!

Published

on

ZAKOPANE TAJNE stižu u velikom stilu i na još veća vrata sa drugom sezonom na TV PINK! Nova sezona puna novih uzbuđenja na ružičastu televiziju u već poznatom terminu od 21.00 stiže od 2. oktobra.

Kada je reč o samoj radnji, u drugoj sezoni serije „Zakopane tajne“, u epizodama koje će se nestrpljivo očekivati, u priču će biti ubačeni i istiniti događaji iz života nekoliko najbogatijih i najuticajnijih porodica u Srbiji, koje će gledaoce ostaviti bez daha, otkrivajući šokantno naličje srpskog visokog društva i njegove elite. A na gledaocima ostaje da prepoznaju njihove aktere – jer svaka sličnost sa stvarnim događajima i likovima je namerna.

Okosnicu priče „Zakopanih tajni“ i dalje će činiti porodica Doder i svi likovi koji su na neki neverovatan način povezani sa njima. Kroz priču koja vodi od vrtloga ljubavi i strasti, preko izrazitih dramskih momenata, krimi zapleta, izdaja, misterija, pa sve do humora, kod gledalaca će se naizmenično smenjivati suze i smeh, dok uzbuđenje i neizvesnost izviru iz svake scene. Brižljivo čuvane tajne će padati jedna za drugom, kao kule od karata, čime će se iz korena menjati životi naših junaka – koji su međusobno povezani više nego što mogu da zamisle.

Uz obilje drame, uzbudljivih trenutaka u životu svakog od likova, beskrupulozne borbe za moć, ali i komičnih situacija i najčistijih emocija, priča u drugoj sezoni se svodi na centralno pitanje:  Ako iskopamo tajne – hoćemo li posaditi sreću? A odgovor na ovo pitanje doneće nove epizode „Zakopanih tajni“, od 18. septembra, svakog radnog dana u 21 čas na televiziji Pink.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Pink/Jelen Simonović

Advertisement