Connect with us

Domaće serije

Zakopane tajne 2. sezona: Evo KADA počinju NOVE EPIZODE! Stiže NOVO glumačko POJAČANJE!

Tajne koje će promeniti sve i istiniti događaji iz života najuticajnijih srpskih porodica

Published

on

Posle šokantnog završetka prve sezone – kada su na zemlji ostala upucana tela Balše i Tadije Dodera, i kada su gledaoci ostavljeni sa brojnim pitanjima – hit serija Žarka Jokanovića Zakopane tajne 2. sezona počinje sa emitovanjem 18. septembra u 21 čas i donosi razrešenje brojnih porodičnih tajni i neraščišćenih odnosa junaka koji su ušli u srca gledalaca širom regiona.

Pre nego što otkrijemo u kom pravcu će se kretati intrigantna priča „Zakopanih tajni“, s ponosom najavljujemo da će se brojnoj ekipi izuzetnih glumaca, na čelu sa omiljenom glumicom TV publike Milicom Milšom, pridružiti i nova imena. Jednu od najvećih glumica jugoslovenske kinematografije Miru Banjac gledaoci su videli u poslednjoj epizodi prve sezone, u ulozi antikvarke Olge Aslanove, a njen intrigantni lik nastaviće svoj put i u drugoj sezoni “Zakopanih tajni”.

zakopane-tajne-druga-sezona-2

Miloš Đurović i Mira Banjac

Pored nje, publika će u drugoj sezoni gledati i jednog od najboljih i najpopularnijih mladih glumaca, Miloša Đurovića, koji je briljirao u ulozi Nikole Stanimirovića u jednoj od najgledanijih Pinkovih serija „Crveni mesec“. Fantastičnoj glumačkoj ekipi pridružiće se i još neka velika glumačka imena, koja će biti pravo iznenađenje za publiku u regionu.

Kada je reč o samoj radnji, u drugoj sezoni serije “Zakopane tajne”, u epizodama koje će se nestrpljivo očekivati, u priču će biti ubačeni i istiniti događaji iz života nekoliko najbogatijih i najuticajnijih porodica u Srbiji, koje će gledaoce ostaviti bez daha, otkrivajući šokantno naličje srpskog visokog društva i njegove elite. A na gledaocima ostaje da prepoznaju njihove aktere – jer svaka sličnost sa stvarnim događajima i likovima je namerna.

zakopane-tajne-druga-sezona-milos-djurovic

Miloš Đurović

Okosnicu priče “Zakopanih tajni” i dalje će činiti porodica Doder i svi likovi koji su na neki neverovatan način povezani sa njima. Kroz priču koja vodi od vrtloga ljubavi i strasti, preko izrazitih dramskih momenata, krimi zapleta, izdaja, misterija, pa sve do humora, kod gledalaca će se naizmenično smenjivati suze i smeh, dok uzbuđenje i neizvesnost izviru iz svake scene. Brižljivo čuvane tajne će padati jedna za drugom, kao kule od karata, čime će se iz korena menjati životi naših junaka – koji su međusobno povezani više nego što mogu da zamisle.

Uz obilje drame, uzbudljivih trenutaka u životu svakog od likova, beskrupulozne borbe za moć, ali i komičnih situacija i najčistijih emocija, priča u drugoj sezoni se svodi na centralno pitanje:  Ako iskopamo tajne – hoćemo li posaditi sreću? A odgovor na ovo pitanje doneće nove epizode “Zakopanih tajni”, od 18. septembra, svakog radnog dana u 21 čas na televiziji Pink.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Pink

Advertisement