Connect with us

Domaće serije

ZAKOPANE TAJNE dobile NOVO POJAČANJE! Stiže Jelica Sretenović! A evo i KOGA GLUMI!

Nova sezona donosi velika uzbuđenja

Published

on

ZAKOPANE TAJNE sa drugom sezonom vraćaju se na velika vrata i sa velikim pojačanjima. U drugoj sezoni, kao što smo već saznali gledaćemo novo, ali staro pojačanje ekipe koja stoji iza popularne serije. Reč je o glumici Miri Banjac, koja se sa većim delom produkcijske, ali i glumačke ekipe družila i u seriji „Igra sudbine“. Uz Miru Banjac u novim epizodama gledaćemo i Miloša Đurovića, mladog glumca kog smo upamtili po ulozi u seriji „Crveni mesec“.

Međutim, veselje zbog novih glumaca i likova se ne zaustavlja, jer se seriji danas zvanično pridružila još jedna velika zvezda regionalne glumačke scene, glumica Jelica Sretenović.

Koju ulogu će igrati Jelica, još ne znamo, ali svakako očekujemo da nas Žarko Jokanović kao scenarista ovog projekta neće izneveriti.

Kada je reč o samoj radnji, u drugoj sezoni serije „Zakopane tajne“, u epizodama koje će se nestrpljivo očekivati, u priču će biti ubačeni i istiniti događaji iz života nekoliko najbogatijih i najuticajnijih porodica u Srbiji, koje će gledaoce ostaviti bez daha, otkrivajući šokantno naličje srpskog visokog društva i njegove elite. A na gledaocima ostaje da prepoznaju njihove aktere – jer svaka sličnost sa stvarnim događajima i likovima je namerna.

Okosnicu priče „Zakopanih tajni“ i dalje će činiti porodica Doder i svi likovi koji su na neki neverovatan način povezani sa njima. Kroz priču koja vodi od vrtloga ljubavi i strasti, preko izrazitih dramskih momenata, krimi zapleta, izdaja, misterija, pa sve do humora, kod gledalaca će se naizmenično smenjivati suze i smeh, dok uzbuđenje i neizvesnost izviru iz svake scene. Brižljivo čuvane tajne će padati jedna za drugom, kao kule od karata, čime će se iz korena menjati životi naših junaka – koji su međusobno povezani više nego što mogu da zamisle.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Pink

Advertisement