Connect with us

Domaće serije

ŠOK! Una Zvrk NIJE U SLOVENIJI! Evo GDE se STVARNO NALAZI i da li se vraća u seriju IGRA SUDBINE!

Sledi veliki HAOS!

Published

on

Una Zvrk Igra sudbine

Igra sudbine sve nas je bacila u još jedan rebus nakon što je početkom sezone odlučila da se privremeno (ili možda za stalno) oprosti od još jedne junakinje koja je dugo bila deo priče, ali i veoma važan lik za razvoj nekoliko drugih pravaca u seriji. Naravno, reč je o Uni Zvrk. Bivšoj i sadašnjoj ljubavi Luke Kanačkog.

Od Une smo se (privremeno ili za stalno) oprostili nakon njenog odlaska za Sloveniju gde je nastradala u udesu autobusa. Kao što znamo Una je završila u bolnici, odakle povremeno dobijamo vesti o njenom stanju koje se iz dana u dan menja. Čas je bolje, čas opet nestabilno. Konkretnog odgovora o tome da li će se Una Zvrk vratiti u seriju Igra sudbine još nema.

Kako nas je zanimalo da li glumica Tiana Upčeva razmišlja o povratku na set Igre sudbine ili je angažovana na nekom drugom projektu posetili smo njen Instagram profil i otkrili gde se tačno sada nalazi Una Zvrk.

Nažalost, Une nema na setu Igre sudbine, a kako se može zaključiti na osnovu fotografija sa Instagrama Upčeve, Une nema ni u Sloveniji. Krajem prošlog meseca, lepa glumica bila je na odmoru. Uživala je na plažama Kipra, što nam govori da produkcija ne razmišlja o povratku Une Zvrk u seriju.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tiana Upcheva (@tianaupcheva)

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement