Connect with us

Domaće serije

ANKETA Hoće li vam nedostajati OLJA LEVIĆ i Mila u seriji IGRA SUDBINE? Glasaj u tekstu!

Glumica se zvanično oprostila od publike!

Published

on

Igra sudbine Mila (1)

Olja Lević zvanično se oprostila od serije Igra sudbine. Kao što smo videli, rastanak je bio prilično emotivan, a kolege iz serije glumici su priredili i oproštajno iznenađenje.

O tome da li je Mila mrtva ili ne debatovaćemo sigurno još neko vreme, ali o tome da je Olja snimila svoj poslednji kadar debate nema.

– Biti Mila ove četiri godine je bilo divno, izazovno i jako emotivno. Emotivno zbog sve podrške i ljubavi koju ste mi pruzili. Imala sam sreću da radim sa najdivijim ljudima, da budemo jedni drugima vetar u leđa, da delimo smeh, radost i suze. Stekla sam veliko iskustvo i prijatelje za ceo život. Hvala mojoj ekipi što su me iznenadili dok sam snimala poslednji kadar kao Mila i što su moj poslednji dan snimanja učinili jednim od najemotivnijih trenutaka u mom životu i danom koji ću zauvek pamtiti! Volim vas – napisala je glumica na instagramu.

Sa Oljom smo se u seriji družili gotovo četiri godine, a njena Mila deo je ove serije od prve epizode, ostavivši neizbrisiv pečat u „Igri sudbine“.

Upravo zbog toga vas pitamo hoće li vam Mila i Olja Lević nedostajati?

 

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin Prva

 

Advertisement