Connect with us

Domaće serije

OTKRIVAMO Evo KO će i KADA pronaći MILINO TELO! IGRA SUDBINE donosi VELIKI PREOKRET!

Ovome se NIKO nije NADAO!

Published

on

Igra sudbine Mila Mrtva

Igra sudbine krajem prošle nedelje donela nam je jedan od najvećih šokova od početka emitovanja serije. Vest o tome da je jedna od glavnih glumica Olja Lević napustila seriju nije ništa novo. Međutim, sve je zanimalo na koji će to način Mila da se ispiše iz „Igre sudbine“. I konačno smo dobili odgovor.

Milu je pregazio Maksim, a kako je naznačeno u najave, ona je ostala – mestu mrtva. Dakle, ovoj junakinji zvanično i definitivno – povratka u seriju nema.

Trenutno traje potraga za Milom, kojoj se trag gubi nakon što se pozdravila sa Nadom. U to da su svi zabrinuti nema sumnje, međutim, postavlja se pitanje – ko će, kako i kada pronaći Milu.

Nećemo mnogo spojlovati kako ne bismo pokvarili iznenađenje gledaocima, ali zato ćemo dati određene smernice.

Ono što možete odmah na početku da znate, jeste to da MIlino telo neće biti pronađeno do kraja ove nedelje. U epizodi koja će se emitovati u nedelju, zahvaljujući Coletu biće otkriveni određeni tragovi koji će policiju uputiti na to gde je Mila, ali kako je njen telefon nedostupan postavlja se pitanje da li će Cole čak i u ponedeljak uspeti da otkrije šta se dogodilo MIli.

Za to vreme, Sofija će odrediti svoj deo posla, a savim je moguće da će ovoj vrsnoj negativki čije su ruke već uveliko zaprljane ranijim zločinima pasti na pamet da se otarasi Milinog telefona što bi moglo dalje da oteža situaciju.

Dakle, jedno je sigurno – Milu neće pronaći ove nedelje, a da biste otkrili kada će se to dogoditi, moraćete da ostanete uz nove epizode serije „Igra sudbine“.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

 

Advertisement