Connect with us

Domaće serije

EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO: Nenad Jezdić stiže u seriju IGRA SUDBINE! A evo i KOGA ĆE GLUMITI!

Očekuje nas VELIKO IZNENAĐENJE!

Published

on

Igra sudbine i Nenad Jezdić uskoro rame uz rame…

Igra sudbine pored toga što je najdugovečnija serija u regionu i veoma rado gledana, uvek je u žiži interesovanja javnosti. Upravo zbog toga nedavno je odjeknula vest da u popularnu domaću telenovelu stiže novo veliko glumačko pojačanje. Reč je o jednom od najcenjenijih domaćih glumaca Nenadu Jezdiću.

Vođeni ovom informacijom odlučili smo da saznamo koliko je vest o njegovom dolasku u seriju tačna, kao i kada i u kojoj ulozi ćemo gledati našeg proslavljenog glumca. I – saznali smo.

Kako otkrivamo iz nezvaničnog, ali pouzdanog izvora, glumac Nenad Jezdić se definitivno pridružuje ekipi serije Igra sudbine, i to veoma brzo, a  saznali smo i koga će u seriji glumiti.

Naime, Jezdić će u Igru sudbine doći u ulozi brata Andrije Bošnjaka, koga tumači Branimir Popović. Da li to znači da će Jezdićev junak biti direktan protivnik Kan Holdinga, ili neko ko će, ipak, priteći u pomoć porodici Kanački? Odgovor na to pitanje, kao i na ono koje sve najviše zanima, a to je da li će se glumac pojaviti u roli pozitivca ili negativca, saznaćemo uskoro.

Gledaoci su kroz više od 860 epizoda do sada upoznali i zavoleli standardnu glumačku ekipu, koju čine Slobodan Ćustić, Stevan Piale, Sandra Bugarski, Vladan Savić, Snežana Savić, Dragana Mićalović, Zlata Numanagić, Luka Raco, Milica Tomašević, Vuk Saletović i drugi. Ipak, kroz ove brojne epizode pojavljivali su se i specijalni likovi, koje su oživljavali glumački bardovi poput Vojislava Voje Brajovića ili Ljubomira Bandovića.

Ove jeseni setu su pridružili i novi likovi. Porodica Bošnjak, koju čine Andrija, Jovana i Kosta, a tumače ih Branislav Popović, Bojana Ordinačev i Marko Ilkić. Tu su i sekretarica Boba koju glumi Lola Orlović, zatim Lilina pomoćnica Milena, koju igra mlada Teodora Jovanović, kao i Miki Tambura, kojeg glumi Dejan Cicmilović.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

 

 

Advertisement