Connect with us

Sadržaj epizoda

ZAKOPANE TAJNE 113. EPIZODA: Balša saznaje Olginu NAJVEĆU TAJNU! Evo o ČEMU JE REČ!

U ponedeljak, 13. novembra od 21.00 na TV Pink

Published

on

Zakopane tajne 113. epizoda: Nova epizoda serije „Zakopane tajne“ na programu je u ponedeljak, od 21.00 na televiziji Pink. Gledaoci će nastaviti da prate intrigantnu priču bogate porodice Doder, a tajne koje su godinama bile potisnute, nastavljaju da se otkrivaju.

Svileni podnosi Balši izveštaj o svemu što je saznao o Olgi – da ima unuka, da joj je ćerka umrla, a da je zet u zatvoru. Nakon ovih saznanja, Balša zaključuje da su u porodici Aslanov kriminalci i da će ga Olga sigurno ucenjivati kako bi izvukla novac. Da li je Balša doneo preuranjen zaključak?

Olga otvara Lali dušu o svojoj ćerki, Ljudmili – kako bi najviše na svetu volela da njena ćerka nikada nije upoznala svog muža jer ju je on oterao u grob. Šta će još Olga otkriti Lali o svojoj porodici?

Neven razgovara sa Dorom i Tadijom o Jakovu, i smatra da iza svega što se dešava stoji Glorija. Kada Dora pita da li stvarno i dalje između Glorije i Jakova postoji nešto, Neven joj kaže da Glorija nikada neće odustati od Jakova. Da li je Neven u pravu?

Tadija ulazi u novu svađu sa Nikolinom i izrevoltiran njenim ponašanjem, saopštava joj da će podneti zahtev za razvod braka. Kako će Nikolina reagovati?

Devojka koja je otela Veru razgovara sa nalogodavcem, koji joj kaže da će uskoro doći u kuću u kojoj drže Veru. Ko stoji iza Verine otmice?

Vasja odlazi u zatvor da poseti oca, koji mu kaže gde može da pronađe pištolj. Kada ga Vasja začuđeno pita o kakvom pištolju govori, otac mu kaže da ne mogu njegove ruke ostati čiste dok je on u zatvoru. Šta će Vasjin otac tražiti od njega?

Maša dolazi kod Ljubice i po njenom izrazu lica, Ljubica shvata da se nešto dogodilo Veri. Kako će Ljubica preživeti ove loše vesti?

Glorija se sastaje sa Nađom i govori joj da mora da joj omogući da poseti jednog zatvorenika i daje joj fasciklu u kojoj se nalazi njegovo ime. Nađa ostaje šokirana kada je otvorila fasciklu. Kog zatvorenika želi da poseti Glorija?

Odgovori na ova pitanja čekaju vas u novoj epizodi serije „Zakopane tajne“ – od 21 čas na televiziji Pink!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

 

Continue Reading
Advertisement