Connect with us

Sadržaj epizoda

IGRA SUDBINE 872. EPIZODA: ŠOK! Aleksa je ponovo UHAPŠEN? A evo i ZBOG ČEGA!

U ponedeljak 13. novembra od 20.00 na TV Prva

Published

on

igra-sudbine-1009-epizoda-Aleksa

Igra sudbine 872. epizoda: Milino ubistvo je dalje misterija. Istinu o njenoj smrti žele da otkriju njeni najbliži, ali ta tema veoma zanima i medije.

Novinar tabloida došao je do Alekse i pokušavajući da ispita dokle je došla istraga, pogodio je u nezgodni živac postavljajući previše provokativna pitanja. Izavao je bes u Aleksi i situacija se otrgla kotroli. Aleksa je krenuo u fizički obračun sa njim.

Novinar se odmah požalio policiji, pa Aleksu poziva Cole na razgovor. Luka je sa njim. Cole ga saslušavši šta se dogodilo umiruje. Luka predlaže Aleksi da dođe u vilu i bude u krugu onih koji ga vole.

Lili će pomagati Milena, jer se već poznaju, pa će Lili biti lakše. Jedini uslov je da se Milena preseli u vilu. Milena odlazi kod Pančete i u razgovoru spominje da se brine za Mileta jer joj se ne javlja. Pnačeta je sigurna da je Mile otišao do baba Gaje u Barandu.

Marinko nije raspoložen, a Vukašin pokušava da otkrije razlog.

Dok sede u dnevnoj sobi vile i pričaju o Lili, neko je pozvonio na vrata. Niko ne očekuje goste. Ipak, iznenađenje je veliko. Aleksi stiže tužba od advokata kojeg je novinar tabloida angažovao.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

 

Advertisement