Connect with us

Domaće serije

UBICE MOG OCA: Vuk Kostić najavio SEDMU SEZONU!

Najvoljenija domaća krimi-drama nastavlja svog život na malim ekranima

Published

on

Ubice-mog-zivota-7-sezona

Na jesen, 23. oktobra, navršava se osam godina od prve epizode popularne serije “Ubice mog oca”, koja je napravila pravu revoluciju na domaćem TV nebu. Posle višedecenijske vladavine serija Siniše Pavića i ostalih TV ostvarenja, koja su se pretežno bavila porodičnim i međuljudskim odnosima, kroz drame i komedije, Predrag Gaga Antonijević i Nataša Drakulić doneli su dašak Holivuda u domaću produkciju. “Ubice” su bile prva domaća krimi-drama, posle čega je usledila “poplava” ovog žanra na malim ekranima.

“Ubice mog oca” su svakako i jedna od najdugovečnijih i najbolje ocenjenih domaćih serija na sajtu IMDb.com (prosečna ocena je 8), ali i najvoljenija domaća krimi-drama. Ostvarenje Antonijevića i Drakulićeve ponelo je i titulu prve srpske serije koja završila na stranoj striming platfomeri (Amazon), a veliki uspeh “Ubice” su ostvarile i u Latinskoj Americi, gde su bile prikazane na popularnim kanalima za strani igrani program.

I dok sa nestrpljenjem očekujemo sedmi ciklus ove popularne serije, njen glavni junak, Vuk Kostić, kaže da mu je drago što publika i posle toliko godina pokazuje veliko interesovanje za avanture inspektorka Aleksandra Jakovljevića i njegove ekipe.

– To je dobar parametar i znak da valja, jer ne bi se ljudi toliko interesovali za seriju. Drago mi je da trajemo nešto više od sedam godina. Šest sezona je snimljeno, uskoro bi trebalo da počnemo rad na sedmoj. Korona je razlog zašto smo napravili malo duže pauze između sezona – rekao je Vuk Kostić u emisiji “Kec na 11”.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor Film i TV

Advertisement